„Alba sub lumini de Oscar“

Publicat în: 
28 mai 2015

In cadrul Festivalului Alba sub lumini de Oscar, pasionatii de fotografie si film au ocazia sa isi demonstreze talentul, sa invete de la profesionistii din domeniu noi tehnici sau pur si simplu sa socializeze cu oamenii cu care impart aceleasi pasiuni.

Festivalul se desfasoara in perioada 25 mai – 30 mai si presupune abordarea mai multor teme pentru sectiunea de fotografie: fotografie de peisaj, fotografie documentara, fotografie low light. Sectiunea de film este alcatuita din cursuri teoretice si practice pe regie film, sunet si editare.

Invitatul special al festivalului este norvegianul Thomas Diseth, castigator al unui premiu Emmy pentru un documentar realizat pentru Discovery Channel. Acesta a declarant:

„Romania este o experienta interesanta pentru mine fiind o tara foarte diferita de Norvegia. Va marturisesc ca mi-am facut niste prieteni din comunitatea romaneasca a pasionatilor de film si fotografie. Aceasta este prima mea vizita in Transilvania. Vizitele mele anterioare in Romania au fost in Bucuresti si pe litoralul Marii Negre. Recunosc ca nu am foarte multe informatii despre Alba Iulia si imprejurimi cu exceptia a ceea ce am citit pe internet, insa stiu ca este o zona superba pe care sper sa o descopar. Ma bucur astfel ca particip la „Alba sub lumini de Oscar 2015” pentru ca  am o mare experienta in productia filmului documentar pe care sper sa o pot impartasi cursantilor inscrisi la festival.”

In plus, toate cursurile din cadrul festivalului sunt gratuite.

Foto: Vedere aeriană a Cetățiii Alba Cartolina/Foto: Cătălin Cădan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram