#AlbaIulia100: Cameră de hotel pentru 1 decembrie, licitată caritabil

Publicat în: 
2 noiembrie 2018

Cel mai spațios  și mai luxos apartament al unui hotel din centrul municipiului Alba Iulia se poate închiria de 1 Decembrie, Ziua Naţională, prin licitaţie. Banii obținuți vor fi folosiţi în scop caritabil.

Cum ar fi să mai găsiţi o cameră liberă în Alba Iulia pentru perioada 30 noiembrie-2 decembrie 2018? Cei mai mulţi ar răspunde, probabil, „imposibil“.

Conducerea Hotelului Transilvania şi-a propus să deruleze campania „Ultima Cameră“, prin care să dea un semnal că marketingul şi solidaritatea fac casă bună la Alba Iulia, în anul Centenarului Unirii Transilvaniei cu România. Pentru reuşita campaniei, apartamentul a fost rezervat sub un nume fictiv,  astfel încât absolut nimeni din hotel nu a ştiut,  în afară de iniţiatorii proiectului.

Cum se derulează campania?

Pentru închirierea apartamentului poate licita oricine din ţară sau din străinătate, pe site-ul www.ultimacamera.ro.

Perioada licitaţiei: 1 – 15 noiembrie 2018.

Apartamentul poate fi ocupat de maxim 4 persoane, două nopţi, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie.

Preţul de pornire: 2300 lei (aproximativ 500 Euro). Suma include micul dejun și toate taxele. Potrivit organizatorilor licitaţiei, apartamentul este cu vedere la oraș și cu balcon propriu, locul ideal în care dotările moderne pentru relaxare se îmbină perfect cu detaliile sofisticate.

Banii încasaţi din închirierea apartamentului vor fi folosiți pentru organizarea unei seri festive de Crăciun pentru copiii de la Casa de tip familial ”Rița Gărgărița” din Alba Iulia.

Detalii despre campanie: http://www.hoteltransilvania.eu şi www.ultimacamera.ro

 

Cazare Alba Iulia 1 decembrie 

Perioada 29 noiembrie-2 decembrie 2018 este, cu siguranţă, cea mai aglomerată din istoria oraşului Alba Iulia şi când vine vorba de cazare. Unităţile de cazare şi-au epuizat locurile încă din vară. Preţurile cu care s-au închiriat au pornit de la câteva sute de lei pe noapte şi au ajuns până la câteva mii de lei pe noapte.

La particulari, preţurile de închiriere a unei camere pornesc de la câteva sute de lei şi ajung la câteva mii de lei, mai ales în aprtamente aflate în blocuri cu vedere spre Parcul Unirii, locul unde vor avea loc principalele manifestări în perioada 30 noiembrie-2 decembrie. Tarifele sunt şi de 30 de ori  mai mari decât valoarea normală a pieţei imobiliare din Alba Iulia, unde un apartament se închiriază pentru două nopţi, în mod normal, cu 100-150 de lei.

O soluţie pentru cei care nu mai găsesc locuri de cazare în Alba Iulia pentru 1 decembrie nici la particulari ar fi să caute la unităţile de cazare din localităţile apropiate sau la particulari.

#AlbaIulia100

Articolul este prezentat în cadrul campaniei #AlbaIulia100, derulată de  blogul oficial de turism al Municipiului Alba Iulia, www.viziteazaalbaiulia.ro. Este  un amplu proiect editorial dedicat marcării unui secol de la Unirea Transilvaniei cu România, act hotărât la Alba Iulia în 1 Decembrie 1918. Pe parcursul anului 2018, vom prezenta articole care aduc în atenție rolul cheie pe care l-a avut Alba Iulia în „ecuația“ Unirii din 1918, oamenii care au făcut Unirea, evenimentele care au loc în acest an în Orașul Unirii, potențialul său turistic, dar şi aplicaţiile smart care ne permit să (re)descoperim oraşul Unirii într-un mod interactiv. Proiectul are și o importantă componentă video. Este doar una dintre pârghiile prin care cinstim, în anul Centenarului, orașul care i-a dăruit României identitatea.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram