Ambasadorul Palestinei, in vizita oficiala la Alba Iulia

Publicat în: 
2 aprilie 2015

Ambasadorul Palestinei, Excelenta sa Fuad Kokaly, a sosit joi, 26 martie, la Alba Iulia impreuna cu o delegatie a ambasadei Palestinei. Scopul vizitei a fost intalnirea cu oficialitatile locale academice si religioase pentru a discuta despre modalitatile de dezvoltare si intarire a relatiilor de colaborare dintre Romania si Palestina.

In cadrul vizitei de la Alba Iulia, ambasadorul Palestinei a sustinut un discurs in amfiteatrul Universitatii "1 Decembrie 1918", ca parte a Saptamanii Internationale Erasmus. Ambasadorul Fuad Kokaly a declarat in cadrul vizitei:

"Este prima oara cand sunt aici in Alba Iulia. Este un oras frumos si totodata aici se afla o universitate uimitoare. Este o mare placere pentru mine sa fiu aici si sa incep o noua cooperare cu universitatea. Vom incerca sa vedem ce putem face impreuna pentru a conecta universitatea din Alba Iulia cu universitatile din Palestina si ce putem face pentru ca aceasta cooperare sa devina realitate. Sunt aproximativ cinci studenti palestinieni care au invatat aici si sper sa promovam cresterea numarului studentilor palestinieni care vor sa invete aici. Bineinteles, credem in promovarea educatiei pasnice, deoarece nu credem in terorism sau in actiuni violente. Aceasta este viziunea noastra si mesajul nostru catre prietenii nostri din toata lumea."

Excelenta sa, ambasadorul Palestinei in Romania, Fuad Kokaly este un luptator convins pentru eliberarea Palestinei, fost primar in localitatea palestineana Beit Sahour si liderul aripii politice Fatah din Bethlehem.

 

Sursa foto: bursa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram