În ochii altora

Acasă / Ambasadorul Palestinei, in vizita oficiala la Alba Iulia

Ambasadorul Palestinei, in vizita oficiala la Alba Iulia

Publicat în: 2 apr.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Ambasadorul Palestinei, Excelenta sa Fuad Kokaly, a sosit joi, 26 martie, la Alba Iulia impreuna cu o delegatie a ambasadei Palestinei. Scopul vizitei a fost intalnirea cu oficialitatile locale academice si religioase pentru a discuta despre modalitatile de dezvoltare si intarire a relatiilor de colaborare dintre Romania si Palestina.

In cadrul vizitei de la Alba Iulia, ambasadorul Palestinei a sustinut un discurs in amfiteatrul Universitatii „1 Decembrie 1918”, ca parte a Saptamanii Internationale Erasmus. Ambasadorul Fuad Kokaly a declarat in cadrul vizitei:

„Este prima oara cand sunt aici in Alba Iulia. Este un oras frumos si totodata aici se afla o universitate uimitoare. Este o mare placere pentru mine sa fiu aici si sa incep o noua cooperare cu universitatea. Vom incerca sa vedem ce putem face impreuna pentru a conecta universitatea din Alba Iulia cu universitatile din Palestina si ce putem face pentru ca aceasta cooperare sa devina realitate. Sunt aproximativ cinci studenti palestinieni care au invatat aici si sper sa promovam cresterea numarului studentilor palestinieni care vor sa invete aici. Bineinteles, credem in promovarea educatiei pasnice, deoarece nu credem in terorism sau in actiuni violente. Aceasta este viziunea noastra si mesajul nostru catre prietenii nostri din toata lumea.”

Excelenta sa, ambasadorul Palestinei in Romania, Fuad Kokaly este un luptator convins pentru eliberarea Palestinei, fost primar in localitatea palestineana Beit Sahour si liderul aripii politice Fatah din Bethlehem.

 

Sursa foto: bursa.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia