Astoria Pool Park – Vara e vremea relaxării

Publicat în: 
11 iulie 2019

V-ați propus să ajungeți la Alba Iulia? Perfect! Vrem să ne asigurăm că veți avea parte de experiențe memorabile și când vine vorba despre piaţa locală de ospitalitate. Viziteazaalbaiulia.ro a inițiat o nouă rubrică prin care vă prezintă poveștile de succes ale antreprenorilor din domeniul ospitalității din ‘Cealaltă Capitală’. Nu ne-am propus să facem vreun top anume, ci doar să vă spunem poveștile dedicate ospitalității. Astăzi a venit rândul poveștii Astoria Pool Park.

Vara e vremea relaxării. Ne-am dori să fie în fiecare zi în vacanță, dar știm cu toții că e aproape imposibil. Dar găsim soluții în oraș, iar o recomandare potrivită este Astoria Pool Park.

Complexul de agrement a fost inaugurat în 2018, odată cu împlnirea celor 10 ani de la deschiderea Hotelului Astoria. De atunci, este una dintre destinațiile preferate de petrecere a timpului liber, atât pentru locuitorii orașului Alba Iulia, cât și pentru turiști.

Ce este deosebit la Astoria Pool Park?

Astoria Pool Park  dispune de o piscină cu apă încălzită, un jacuzzi exterior și șezlonguri acvatice. Cea mai mare atracție pentru cei mici și cei mari deopotrivă sunt cele două tobogane, unul de viteză, de 20 metri, iar altul care șerpuiește pe o lungime de 60 metri.

În zona „Water Bar”, clienții pot servi băuturile barului direct în piscină, profitând din plin de răcoarea ei. Oferta include băuturi răcoritoare, cocktailuri, dar și pizza și alte gustări delicioase.

Pentru că mișcarea este importantă, complexul oferă posibilitatea practicării sporturilor în aer liber, proiectul cuprinzând și un teren de volei pe plajă, unul de minifotbal și unul de streetball. Oferta de jocuri și activități acvatice este completată de evenimente organizate special pentru clienții Astoria Pool Park: petreceri tematice, concursuri sportive, concerte și multe altele. Tot aici se organizează Cupa Florea Grup la volei pe plajă și Alba Carolina Beach Volley Tournament, competiții care reunesc sportivi din întreaga țară.

Piscina are o suprafață de 336 mp și corespunde celor mai noi dotări din domeniu. De la arhitectura piscinei până la sistemele de filtrare folosite, toate au fost gândite pentru a oferi clienților un spațiu de relaxare sigur și atractiv.

Pentru aceată vară, gazdele de la Astoria Pool Park au pregătit o surpriză pentru vizitatori: posibilitatea de a închiria costume de sirenă. Este vorba de un echipament profesional de înot, care imită coada unei sirene. Ele sunt ideale atât pentru petrecerile tematice, cât și pentru ședințe foto sau lecții de înot. Desigur, în ultimul caz, cel care poartă costumul trebuie să poată face cu ușurință pluta și să stăpânească înotul tip „fluture”, pentru a se putea bucura pe deplin de acest costum.

În Marea Britanie este o adevărată modă a petrecerilor cu sirene, fiind foarte populare mai ales în rândul fetițelor. Pe lângă faptul că trăiesc o experiență unică, fetele sunt încurajate să își dezvolte un stil de înot cât mai corect, ceea ce contribuie la dezvoltarea motricității lor pe termen lung.

Piscina este deschisă zilnic, de la ora 09:00 la ora 21:00. Prețul de intrare este de 30 lei în timpul săptămânii și 40 lei în weekend și sărbători legale. Tariful include accesul la toate facilitățile complexului, prosop și șezlong. Copiii cu vârsta de până la 5 ani au accesul gratuit. Complexul poate găzdui și evenimente private.

Detalii pot fi obținute la telefon 0731190920 sau pe adresa poolpark@astoriahotels.ro. Cei interesați pot rămâne la curent cu evenimentele desfășurate și alte noutăți pe paginile de Facebook sau Instagram Astoria Pool Park.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram