Baze sportive din Alba Iulia

Publicat în: 
7 februarie 2015

Alba Iulia se poate lauda cu o serie de baze sportive cu dotari moderne ce incurajeaza albaiulienii si turistii la mai mult sport si mai multa miscare. Primaria Alba Iulia s-a declarat in numeroase randuri interesata de dezvoltarea optiunilor de sport, agrement si miscare pentru albaiulieni, dar si pentru turistii care viziteaza orasul, existand in plan organizarea mai multor spatii de acest gen atat in oras, cat si in zona Cetatii.

Baza de tenis Constructorul

Aflata la aproximativ un kilometru de Cetate in directia Paclisa, baza de tenis Constructorul este dedicata agrementului si practicarii tenisului de camp sau a altor sporturi intr-o zona inconjurata de natura. Baza dispune de 7 terenuri de tenis pe zgura, dintre care doua pot fi folosite si pe timp de noapte fiind dotate cu nocturna, un teren de badminton cu gazon, un teren de tenis cu piciorul, un teren de golf, un lac de pescuit, un bazin de inot si un poligon de tir.

Tenis Club Sun

O alta optiune de relaxare, agrement si miscare pentru albaiulieni si pentru turistii care viziteaza orasul este Tenis Club Sun, acesta detinand doua terenuri pe zgura descoperite si doua acoperite. La Tenis Club Sun se organizeaza cursuri de initiere, formare si performanta, se racordeaza rachete si se pot inchiria terenurile pentru practicarea acestui sport.

Winner’s Club Talnar

Winner’s Club Talnar este una dintre cele mai moderne baze sportive din Alba Iulia, situata ultracentral, usor accesibila atat pentru albaiulieni, cat si pentru turisti. Clubul este echipat dupa cele mai moderne standarde si invita la miscare, destindere si relaxare prin sport, punand la dispozitie o piscina, teren de fotbal, teren de tenis, mese de tenis de masa, sali de fitness, masaj si sauna. Programul Winner’s Club Talnar incepe la ora 9 si se incheie cu ultimul client.

Zumba Fitness

Pentru albaiulienii si turistii care doresc sa se mentina in forma in vacanta, cursurile de Zumba Fitness organizate in mansarda salii de sport a Colegiului Horea Closca si Crisan, aduc un program de aerobic clasic in pasi de dans pe ritmuri latino usor de urmat si extrem de antrenante. Zumba Fitness inseamna miscare si distractie, o experienta unica ce implica momente de socializare in urma carora se pot lega noi prietenii. Programul Zumba Fitness este flexibil, cursurile fiind organizate seara pentru a fi mai usor accesibile.

Studio Fitness

Studio Fitness este una dintre cele mai moderne sali de fitness si aerobic din Alba Iulia si este gandita ca o alternativa la salile de forta traditionale. Albaiulienii si turistii interesati de modalitati de a se mentine in forma intr-un mod plin de energie, distractiv si usor de urmat, sunt asteptati la Studio Fitness cu servicii de fitness, aerobic, masaj sau sauna. Tarifele practicate nu sunt foarte piperate, iar programul este extrem de accesibil, intre 9:00 si 22:00.

Bazinul olimpic din Alba Iulia

Pentru cei pasionati de inot, bazinul olimpic din Alba Iulia, renovat in 2014, este o optiune excelenta pentru a se mentine in forma. Bazinul, avand o capacitate de 456 de locuri pentru spectatori in gradene, poate fi utilizat atat de catre elevi pentru orele de sport, cat si de catre adulti sau copii, in scopuri de agrement. Tarifele de intrare variaza intre 5 si 12 lei/ sedinta de 2 ore, copiii, studentii si pensionarii beneficiind de reducere. De asemenea, doritorii isi pot cumpara si abonamente, ale caror preturi variaza intre 42 si 250 de lei, in functie de numarul sedintelor disponibile. Mai mult, dupa orele de inot, vizitatorii bazinului se pot bucura si de o sedinta de sauna.

Baza Sportiva Fair Play Club

Baza sportiva ultramoderna a celor de la Fair Play Club, inaugurata in 2012, poate gazdui atat meciuri de fotbal pe teren sintetic, cat si competitii de tenis de masa si multe altele in conditii excelente. De asemenea, pe baza sportiva, situata langa Colegiul National „Horea, Closca si Crisan”, se pot organiza si campionate de minifotbal.

 

Sursa foto: sendyclub.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram