Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Byron si LaWaffa doua localuri proaspat deschise in Alba Iulia unde iti poti indulci ziua

Byron si LaWaffa doua localuri proaspat deschise in Alba Iulia unde iti poti indulci ziua

Publicat în: 7 mart.. 2016
Autor: Municipiul Alba Iulia

Byron este o cofetarie cocheta pe placul iubitorilor de deserturi, atat romanesti cat si internationale. Cu un design aparte si intr-o ambianta placuta poti sa iti incepi ziua cu o cafea, un ceai sau un sirop natural, langa care, bineinteles, iti vei comanda o prajitura, pentru ca la vazul acestora nu te vei putea abtine.

Mai multe informatii aici: https://www.facebook.com/cofetariabyron/?fref=ts

LaWaffa, un nou concept in Alba Iulia, iti va indulci simturile. Dulci sau sarate Waffele sunt un desert sau o gustare exceptionala, astfel ca LaWaffa, intampina toti pofticiosii, cu gustari delicioase, deserturi incantatoare si nelipsita cafea.

LaWaffa  este  un loc  unde  găseşti  vafe dulci şi  sărate  din  ingrediente  premium, asortate  după gustul  fiecărui  client  alături  de  cafea  de  calitate superioară servită cu  mult  lapte şi  arome. Acest loc a fost amenajat hand made cu  multă măiestrie şi  răbdare,  fapt  care  a  creat  o  atmosfera  pozitivă, intimă şi  prietenoasă.

De asemenea, LaWaffa este un paradis al dulciurilor, gama de care dispune este foarte largă: viermişori gumaţi, m&m’s, bomboane, frişcă.

Mai multe informatii aici: https://www.facebook.com/LaWaffa-1506469812985000/?fref=ts

Asadar, albaiulieni si turisti deopotriva, pentru sanatatea dumneavoastra sufleteasca consumati zilnic minim o cafea si un desert!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia