„Cafeneaua” cu Skepsis

Publicat în: 
16 martie 2016

Grupul Skepsis lanseaza o invitatie tuturor iubitorilor de teatru care vor sa retraiasca alaturi de ei o zi din timpul carnavalului venetian din secolul XVIII la o cafenea, dar nu oricare. Vom petrece la CAFENEAUA imaginata de C.Goldoni, un spectacol de teatru clasic, o comedie moralista in stilul celebrului iluminist care a marcat nasterea unui nou gen in arta dramatica. Este unul dintre cele mai indragite spectacole din repertoriul Skepsis!

Spectacolul este realizat in cadrul Proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016. Biletele se gasesc de marti, 15.03.2016, la Secretariatul Casei de Cultura a Studentilor intre orele 09.00- 15.00, sau la intrare. Fondurile obtinute astfel vor fi investite în reeditarea proiectului pentru anul următor.

Proiectul este desfăşurat în perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret, bazandu-se pe motivarea acestuia de a se implica in diversificarea ofertei cultural-artistice a orasului si de a participa la viata sa socioculturală. Prin acest proiect trupa de teatru si umor Skepsis pregateste si ofera publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru si divertisment si de teatru de strada cu specific medieval.

Parteneri in cadrul acestui proiect sunt: Primaria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia; Fundatia “Inter-Art” Aiud; Muzeul National al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram