„Cetatea Copiilor"

Publicat în: 
1 iunie 2015

Cu ocazia zilei de 1 iunie, in Cetatea Alba Carolina se sarbatoreste Ziua Copilului, totul transformandu-se intr-un loc de poveste. Festivalul "Cetatea Copiilor" este o initiativa unica in Romania, ajunsa deja la a VIII-a editie si care aduna an de an tot mai multi turisti de toate varstele. Pentru o zi, Cetatea se transforma intr-un univers al copiilor, umplandu-se de corturi unde cei mici pot face diferite activitati, terenuri de sport, parcuri gonflabile si numeroase alte surprize atat pentru copii, cat si pentru parintii acestora.

Evenimentul ce va avea loc pe 1 iunie incepe la ora 10:00 si ofera trei ore de distractie, concursuri si jocuri speciale dedicate popularului serial pentru copii "Violetta", serial ce este difuzat pe Disney Channel. Copiii vor avea ocazia sa se intalneasca cu Andra Goga, gazda emisiunii "I love Violetta", impreuna cu care vor canta cele mai cunoscute melodii ale Violettei. Aceasta sectiune speciala a festivalului "Cetatea Copiilor" a fost inspirata de concertul Violetta Live ce va avea loc in Bucuresti, la Arena Nationala pe data de 2 septembrie anul acesta.

Chiar daca sectiunea speciala dedicata Violettei dureaza doar 3 ore, distractia nu se incheie aici, programul festivalului continuand cu spectacole de dans sustinute de scolile de dans Maria Brudan si Chirila. In restul zilei cei mici se pot bucura de cele mai diverse activitati intr-o atmosfera plina de zambete, pofta de joaca si magie.

Pe data de 2 iunie, la o zi dupa festival, Directia de Asistenta Sociala sponsorizata de Alpin 57 Lux va oferi gratuit inghetata copiilor din scolile, gradinitele si centrele speciale din Alba Iulia.

Credite foto: ziarulunirea.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram