Cetatea, locul doi în clasamentul Trip Advisor

Publicat în: 
29 iunie 2015

In clasamentul alcatuit de unul dintre cele mai cunoscute portaluri turistice la nivel international - Trip Advisor, Cetatea Alba Carolina a fost votata a doua in topul celor mai vizitate si implicit a celor mai apreciate obiective turistice din Romania, dupa Castelul Peles.

Parerile despre Alba Iulia si Cetatea Alba Carolina, care pot fi citite in clasamentul realizat de TripAdvisor, vin din toata lumea. Un turist francez scrie:

"Sunt din Franta si sunt pentru prima oara in Alba Iulia. Acest oras este foarte frumos, mi-au placut foarte mult soldatii din garda."

In Alba Iulia se strang peste 300.000 de turisti anual, multi dintre acestia de peste hotare, iar cea mai apreciata atractie este schimbul de garzi, un spectacol unic in aceasta parte a Europei. O turista din Israel scrie pentru Trip Advisor:

"E un oras foarte frumos. Ne place, ne place, ne place. Ne-au placut centrul vechi, toate povestile vechi despre oras si bineinteles ne-au placut soldatii si caii."

Pentru a atrage cat mai multi turisti straini pe viitor, administratia municipiului se concentreaza pe strategii de promovare turistica, inclusiv lansarea unui site in limba engleza, a unei aplicatii speciale pentru Android si iOS si a unui ghid al orasului atat in limba romana, cat si in limba engleza.

Pentru Alba Carolina au votat atat turisti din Romania, cat si turisti din tari precum Olanda, Italia, Grecia, Germania, Franta, SUA, Luxemburg, Marea Britanie, Irlanda, Israel, Singapore, Australia, Spania sau Suedia.

Cetatea Alba Carolina/Sursa: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram