Comedie de calitate la Alba Iulia pe 5 martie

Publicat în: 
11 februarie 2015

Seria evenimentelor culturale organizate de Casa de Cultura a Sindicatelor din Alba Iulia continua pe 5 martie cu un spectacol de comedie de cea mai inalta calitate.

Fostul lider al arhicunoscutului grup Vacanta Mare, Radu Pietreanu, va fi prezent impreuna cu Tibi Neuronu si Cristi Priza, cu care formeaza trupa CNP, pe scena Casei de Cultura a Sindicatului pentru a aduce albaiulienilor si turistilor aflati in oras un spectacol de Stand Up Comedy la cel mai inalt nivel.

Tibi Neuronu si Cristi Priza sunt doua personaje extrem de populare in lumea stand-up-ului autohton. Tibi Neuronu este membru fondator al trupei Showtime, face stand up comedy de aproximativ 7 ani si este cunoscut pentru filmutele „Show Time“ si interviurile TV „Romania beata“, iar numele de Cristi Priza este din ce in ce mai prezent pe scenele din toata tara.

Spectacolul face parte din turneul care va lansa oficial trupa si cuprinde muzica de buna calitate si mult umor. Turneul incepe pe 1 Martie in Craiova si se va incheia pe 16 Martie in Iasi. Dupa fiecare show cei prezenti vor avea parte de un Party Maraton care se va desfasoara in fiecare oras, dupa spectacol, de la ora 23 in cluburile partenere!

Show-ul de stand-up comedy inseamna o seara putin altfel: cu mult umor, un spectacol fara inhibitii, fara cenzura, pur si simplu despre viata.

Pretul unui bilet este de 30 de lei, iar biletele se pot procura de la Casa de Cultura a Sindicatelor sau online, de pe www.myticket.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram