Concert Al Bano în Piaţa Cetăţii

Publicat în: 
21 august 2018

Cunoscut pentru hit-uri precum „Felicita” „Sempre, sempre”, „Liberta”, Al Bano va putea fi ascultat live, în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare scenă culturală din România.

Concertul extraordinar  susţinut de Al Bano va avea loc dumincă, 26 august, de la ora 20:30.

 Intrarea este liberă.

Evenimentul este programat în locul Festivalului Dilema Veche, festival ce ar fi trebuit să se desfășoare în acest weekend, dar care a fost anulat. Organizatorii au hotărât să mențină interesul arătat de către iubitorii de evenimente pentru data de 26 august, astfel că au pregătit un spectacol de excepție cu artistul italian.

Legendă a cântecului italian, Al Bano, pe numele său adevărat Albano Carrisi, s-a născut în anul 1943, într-un mic sat din Italia.  A fost remarcat de Adriano Celentano.  În 1965 a fost trimis de Celentano la concursul de preselecţie pentru Festivalul de la San Remo.

Artistul a marcat, alături de Romina Power, muzica pop a anilor 1980.

Foto deschidere articol: Al Bano în concert/Sursa: cantattonews.it

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram