Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Concert Fuego

Concert Fuego

Publicat în: 14 dec.. 2018
Autor: Nicu Neag

Artistul propune publicului din Alba Iulia multă emoție, o sărbătoare a muzicii de suflet, cu noutăți, premiere, dar și cu tradiționalele sale piese de iarnă.  

Fuego va oferi în Cetatea Alba Carolina un spectacol de poveste, o oră de trăiri intense, de fericiri, în care nimic nu va mai conta cu excepția muzicii și a emoțiilor puternice!

Concertul „COLINDĂTOR LA PORȚILE CERULUI” ne va purta în cea mai frumoasă călătorie propusă de Fuego până acum. Vom trece împreună prin copilărie, prin imaginea părinților și-a bunicilor, dar și a Crăciunului de cândva. Apoi vom ajunge în istoria României și a valorilor sale, precum și la valorile și însemnătatea sărbătorii.

Spectacolul va fi o poveste contemporană despre frumos, despre calitate, despre emoții pozitive și despre sentimente pe care nu le poți avea și nu le poți trăi la această intensitate decât în preajma Crăciunului.

Concertul va avea loc sâmbătă, 15 decembrie, de la ora 17.00,  în Parcul Sărbătorilor de Iarnă.

„De ani de zile, merg la colindat prin țară. Prin țara mea, fiind de-a dreptul onorat să văd sălile pline. Anul acesta am o schimbare de stil, de viziune și desigur, vin cu cântece noi și cu un minunat album care propune, la propriu, capodopere componistice, din zona colindelor, melodii pe care sigur le veți îndrăgi încă de la prima ascultare. Sigur că voi cânta pentru voi, cele mai frumoase refrene, voi veni cu versuri speciale și emoții caracteristice și voi încerca să celebrez valorile României, din preajma Crăciunului. Totdeauna sărbătoarea aceasta mi-a adus fericiri și m-a făcut, într-un fel sau altul, mai special și mai înțelept. Voi încerca, pe cât se poate, în acest an, să avem cel mai frumos Crăciun, împreună, în două ore în care vreau să uitați, la propriu, de toate și să lăsați la ușă grijile și problemele! V-aștept cu drag!”

Paul Surugiu-Fuego

Foto: Fuego, în concert/Sursa: https://iasi.tvr.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia