Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Concert Goran Bregovic

Concert Goran Bregovic

Publicat în: 5 iun.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Spre incantarea albaiulienilor si a turistilor prezenti in oras, una dintre surprizele Alba Fest este concertul lui Goran Bregovic ce va avea loc pe 6 iunie. Concertul cu incepere de la ora 19:00 va avea loc in Piata Cetatii, iar intrarea este libera.

Spectacolul organizat de Primaria Municipiului Alba Iulia este piesa de rezistenta a festivalului din acest an, fiind promovat prin amplasarea de panouri in intreg orasul si in mod special in zona Cetatii.

Goran Bregovic este recunoscut la nivel international ca fiind unul dintre cei mai apreciati compozitori din zona Balcanica, cunoscut in mod special pentru coloanele sonore ale unor filme de Emir Kusturica. Muzicianul se inspira din muzica populara din tari precum Bosnia, Bulgaria, Croatia, Grecia, Romania si Serbia, dar si muzica tiganeasca autentica.

In seara de 7 iunie, cei prezenti la Alba Fest vor avea parte de o serie de concerte ale artistilor romani in voga in momentul actual: Sore, Doria, Cabron, Speak, Alex Velea si Smiley.

Festivalul Alba Fest a ajuns anul acesta la a XII-a editie si se asteapta o participare record atat din partea albaiulienilor, cat si a turistilor aflati in oras.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia