Concurs de înot pentru copii

Publicat în: 
29 mai 2015

Bazinul Olimpic din Alba Iulia va fi inchis pentru public in perioada 30 mai – 1 iunie, in data de 30 mai urmand a avea loc prima editie a concursului de inot Cupa "1 iunie", iar zilele  de duminica si luni sunt zile libere (prima si a doua zi de Rusalii).

Concursul va incepe de la ora 10:00 si are patru probe: 50m spate, 50m craul, 50m bras si 50m fluture. Competitia este destinata exclusiv copiilor care activeaza in cadrul complexului si care au varste cuprinse intre 6 – 14 ani.

Cele 10 grupe de copii care activeaza in prezent in cadrul Bazinului Olimpic se vor lupta pentru Cupa “1 iunie”, dar nici pierzatorii nu vor fi uitati, toti copiii care vor participa la competitie urmand sa primeasca cate un cadou cu ocazia zilei de 1 iunie.

Prin organizarea acestui concurs se doreste ca tinerii si copiii sa descopere tainele inotului si placerea de a face sport in general. La final, vor fi acordate premii pentru locurile I, II, III, diplome sportive pentru locurile I-IV si diplome de participare pentru locurile VII-VIII.

Evenimentul este organizat de Primaria Alba Iulia, Clubul Sportiv de Natatie ALPO si Liceul cu program sportiv Alba Iulia.

Sursa foto: stirileprotv.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram