„Craciunu’ din 21”, în Piața Cetății

Publicat în: 
15 decembrie 2017

Evenimentul organizat de Primăria Alba Iulia, cu patru zile înaintea celei mai așteptate sărbători din an, va aduce o explozie de veselie în Cetatea Alba Carolina, cea mai mare cetate din România.

La început, în urmă cu șase ani, a fost o pură întâmplare, iar mai apoi a devenit o adevarată sărbătoare. “Craciunu’ din 21” este momentul în care ne pregătim să-l primim pe Moș și spiridușii săi încărcați de cadouri.

Săniile Moșului vor fi pline și-n acest  an cu mii de daruri pentru tot atâția copii.

Vin să ne colinde: Ionuț Fulea, The Puzzles și Denisa Moga & Band. Evenimentul va începe la ora 18.00.

Rezultatul așteptat: zâmbete de copii, basm, magie, feerie.

Parcul Sărbătorilor de iarnă

Piața Cetății  fost transformată încă din 6 decembrie într-un parc tematic, al Sărbătorilor de Iarnă, „mobilat“ cu brad, perdea de lumini, patinoar și căsuțe.

Dacă sunteți în căutare de cadouri, găsiți și la căsuțele din piață. Tot aici vă puteți încălzi cu ceai, cafea, ciocolată caldă sau vin fiert.

Patinoarul este deschis zilnic, între 10.00-22.00. Pentru 5 lei puteți patina o oră. Tinerii sub 18 ani și studenții au acces gratuit. Tot de aici poți cumpăra turtă dulce, cozonac, colac secuiesc, dar și cadouri.

Imagine din Piața Cetății/Foto: Ionuț Văidean

Nicu Neag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram