Cum au petrecut turistii la Alba Iulia de 1 mai?

Publicat în: 
8 mai 2015

Data de 1 mai a coincis cu deschiderea oficiala a sezonului turistic la Alba Iulia. Cu acest prilej, sute de turisti au participat impreuna cu albaiulienii la spectacolele de exceptie din inima Cetatii Alba Carolina.

Weekend-ul de 1 mai a fost marcat in Alba Iulia de Festivalul Roman Apulum, un festival ce atrage anual trupe de reenactment din intreaga tara dar si de peste hotare, totul pentru a crea atmosfera autentica de acum cateva sute de ani. Cele cateva mii de turisti care au ales sa isi petreaca minivacanta in municipiul Alba Iulia, au petrecut 1 mai in cel mai original mod, intorcandu-se in timp la luptele de gladiatori, razboaiele daco-romane, targurile de sclavi, jocurile antice si numeroase ateliere ce au transformat complet cealalta Capitala marcand cu succes inceputul sezonului turistic in oras.

Conform hotelierilor, in weekend-ul de 1 mai locurile de cazare din oras au fost ocupate aproape in totalitate, multi dintre turisti rezervandu-si locurile chiar si cu cateva saptamani inainte. Numarul de vizitatori prezenti la inaugurare promite un start excelent pentru sezonul turistic din anul 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram