Cealaltă Capitală - Totul despre ea

Acasă / Cum au petrecut turistii la Alba Iulia de 1 mai?

Cum au petrecut turistii la Alba Iulia de 1 mai?

Publicat în: 8 mai. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Data de 1 mai a coincis cu deschiderea oficiala a sezonului turistic la Alba Iulia. Cu acest prilej, sute de turisti au participat impreuna cu albaiulienii la spectacolele de exceptie din inima Cetatii Alba Carolina.

Weekend-ul de 1 mai a fost marcat in Alba Iulia de Festivalul Roman Apulum, un festival ce atrage anual trupe de reenactment din intreaga tara dar si de peste hotare, totul pentru a crea atmosfera autentica de acum cateva sute de ani. Cele cateva mii de turisti care au ales sa isi petreaca minivacanta in municipiul Alba Iulia, au petrecut 1 mai in cel mai original mod, intorcandu-se in timp la luptele de gladiatori, razboaiele daco-romane, targurile de sclavi, jocurile antice si numeroase ateliere ce au transformat complet cealalta Capitala marcand cu succes inceputul sezonului turistic in oras.

Conform hotelierilor, in weekend-ul de 1 mai locurile de cazare din oras au fost ocupate aproape in totalitate, multi dintre turisti rezervandu-si locurile chiar si cu cateva saptamani inainte. Numarul de vizitatori prezenti la inaugurare promite un start excelent pentru sezonul turistic din anul 2015.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia