Europafm.ro: VIDEO 360 Parada militară în Oraşul Unirii

Publicat în: 
13 decembrie 2018

Cele mai intense momente ale ceremoniilor militare de 1 Decembrie din Alba Iulia sunt prezentate de Europa Fm în format video  360. Astfel,  vă puteţi bucura de acest moment special din istoria oraşului şi a României, ca și cum ați fi fost la fața locului.

Centenarul a fost marcat în Alba Iulia prin ceremonii militare impresionante, completate de emoțiile unui număr foarte mare de români veniți în costume populare de 1 Decembrie în Orașul Marii Uniri.

Aproximativ 1.800 militari și specialiști din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Justiției și Serviciului Român de Informații, cu 185 de mijloace tehnice, au luat parte la activitățile a dedicate celebrării Centenarului Marii Uniri în Alba Iulia.

Imaginile, de mai jos, au fost înregistrate pentru www.europafm.ro de către Bogdan Nicolae.

Sursa imaginilor  şi a informaţiilor: www.europafm.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram