Expozitie de lucrari semnate de artisti din 6 tari la Biblioteca Judeteana din Alba Iulia

Publicat în: 
4 august 2016

Incepand cu vernisajul de joi, 28 iulie, Fundatia Ianza-Art are placerea de a va invita sa admirati expozitia „Viziuni plastice 2015” la sediul Bibliotecii Judetene „Lucian Blaga” Alba din str. Camil Velican (fosta Trandafirilor), nr. 22. Veti descoperi lucrari semnate de nu mai putin de 38 de artisti plastici din Germania, Serbia, Bulgaria, Franța, Statele Unite ale Americii si Romania. Lucrarile sunt rodul inspiratiei si talentului acestor artisti, realizate cu ocazia a trei tabere de arte organizate de Funadatia Ianza-Art in Germania si Romania anul trecut. Expozitia este deschisa publicului larg, iar accesul este liber.

Evenimentul este organizat de Fundatia Ianza-Art din Petrosani in parteneriat cu Consiliul Judetean Alba si Biblioteca Jedeteana „Lucian Blaga” Alba.

Sursa foto: http://www.cjalba.ro/expozitie-de-arta-viziuni-plastice-2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram