"Festival de Romania", trei zile capturate in imagini

Publicat în: 
21 decembrie 2014

Municipiul Alba Iulia a realizat un filmulet ce rezuma cele trei zile de festivitati din cadrul evenimentului "Festival de Romania" cu ocazia Zilei Nationale de 1 Decembrie, moment in care albaiulienilor li s-au alaturat un numar record de peste 20.000 de mii de turisti in impartasirea momentelor emotionante de imensa mandrie nationala.

Momentele au fost capturate in imagini si montate intr-un filmulet care prezinta intreg evenimentul exact asa cum s-a desfasurat, plin de emotie, de energie, de zeci de mii de oameni mandrii ca sunt romani si artisti de exceptie. Montajul cuprinde imagini de la concertele formatiei Iris si a Andrei, arborarea Drapelului in Piata Tricolorului, dar si Parada Militara.

Sunt surprinse in imagini si momentele care raman in inima celor prezenti de 1 Decembrie 2014 in Orasul Unirii, momente precum steagul national realizat din 15 panze de catre 30 de metri in fata Catedralei Reintregirii Neamului, urarea de La Multi Ani rostita de presedintele ales al romanilor, Klaus Iohannis prezent la Alba Iulia cu ocazia Zilei nationale, superbul spectacol de artificii si spectaculoasele acrobatii ale lui Liviu Cernescu.

Filmuletul postat pe pagina de Facebook "Municipiul Alba Iulia" are 3 minute si 16 secunde si prezinta o Alba Iulia mandra, plina de energie, vie cu spiritul de mandrie nationala, o Alba Iulia impozanta, vibranta si primitoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram