Festivalul Luminii de la Alba Iulia, surprins intr-o filmare aeriana

Festivalul Luminii, organizat de cercetasii de la Centrul Local "Axente Sever", a avut loc sambata seara, 9 mai, in Cetate. Calin Magda a realizat o impresionanta filmare aeriana a acestui eveniment, iar acest video poate fi deja gasit pe Youtube.

Festivalul Luminii este o traditie ce a ajuns deja la cel de-al cincilea an. Cu ocazia acestei seri speciale, cercetasii albaiulieni de la Centru Local "Axente Sever" incanta localnicii si turistii cu decoratiunile luminoase realizate din candele ce contureaza traseul dintre primele trei Porti din Cetate. Efectul este unul care devine cu atat mai spectaculos atunci cand este filmat de la inaltime.

Pentru o seara, Cetatea a fost invaluita intr-o atmosfera de magie ce aminteste de sarbatorile de iarna, desi vremea de afara anunta inceputul verii. Pentru aceasta editie a festivalului, cercetasii din Alba Iulia s-au autodepasit, realizand un decor din lumini care a scos in evidenta, dupa lasarea intunericului, conturul drumurilor din Cetate.

Albaiulienii si turistii aflati in vizita in Cetate in ziua festivalului s-au putut bucura de o plimbare de seara intr-o atmosfera de poveste.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram