Filmări pentru o productie Bollywood

Publicat în: 
17 iulie 2015

Alba Iulia a fost locatia aleasa, de catre o echipa de productie a filmelor Bollywood, pentru a turna un film indian.

Cetatea Alba Carolina a devenit platou de filmare miercuri, 15 iulie 2015, cand scenografi, regizori si actori indieni au sosit la Catedrala Romano-Catolica. La primele ore ale diminetii, au putut fi observate doar carurile acestora, parcate in preajma catedralei, intrucat accesul a fost restrictionat. Agentii de paza au fost atenti sa nu intre nimeni in catedrala fara autorizatie, in timp ce echipa de filmare se ocupa de toate detaliile necesare filmarii unor scene pentru filmul Bollywood.

Imagini din Alba Iulia vor strabate, asadar, granitele Romaniei, precum si pe cele ale Europei. De altfel, principala locatie pentru productia indiana este Catedrala Romano-Catolica, insa in film vor aparea si imagini din alte zone ale Cetatii, printre care Poarta III si Catedrala Ortodoxa. Cadrele surprinse vor fi utilizate pentru conceperea unor scene dintr-o nunta.

Membrii echipei de productie au sosit aici ca urmare a aprobarii cererii lor de catre Primaria Alba Iulia. Acestia intentioneaza sa continue filmarile si in alte locatii de pe teritoriul Romaniei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram