Firme de taxi Alba Iulia

Publicat în: 
1 decembrie 2014

Turistii care viziteaza Alba Iulia in interes de afaceri sau pentru relaxare, dar si albaiulienii care au nevoie de transport convenabil si rapid au la dispozitie cateva firme de taxi ce opereaza in interiorul orasului si in imprejurimi, tarifele fiind de 2.2 lei/km in timpul zilei si 2.5 lei/km in timpul noptii.

City Taxi

(0258) 948

City Taxi dispun de automobile marca Volkswagen Passat si pune la dispozitia clientilor un serviciu prompt, rapid si eficient.

Exclusiv Taxi

(0258) 941

Companie de taxi ce efectueaza atat transport persoane cat si comisioane transport pentru bagaje sau pachete la cererea clientului. Exclusiv Taxi dispun de automobile marca Clio si Logan.

Nova Taxi

(0258) 943

Companie de taxi prompta ce dispune de diverse tipuri de autoturisme, inclusiv autoturisme model Dacia.

Unic Taxi

(0258) 949

Companie de taxi ce dispune de peste 45 de automobile in municipiul Alba Iulia, avand marcile Dacia Logan, Ford si Peugeot. Compania ofera inclusiv servicii de inchiriere a masinilor, iar taxiurile sunt disponibile pentru comanda 24 de ore din 24.

Taxi Confort

(0358) 881129

Companie de taximetrie din Alba Iulia al carui obiectiv principal este oferta de servicii calitative prin transportarea pasagerului la destinatie pe rutele cele mai scurte, in conditii de maxim confort.

Alte companii de taxi:

Gicu Trans - (0258) 920

Florea Taxi - (0258) 945

As Taxi - (0258) 946

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram