Grigore Lese va concerta la Alba Iulia in 4 martie 2015

Publicat în: 
3 februarie 2015

Luna martie marcheaza un eveniment muzical de excelenta la Alba Iulia: Casa de Cultura a Sindicatelor va gazdui concertul special sustinut de Grigore Lese impreuna cu invitatii sai, Taraful lui Firuta din Izlaz si Taraful din Babiciu.

Grigore Lese, reprezentant de seama si mare ambasador al muzicii traditionale si valorilor populare autentice, va veni la Alba Iulia cu un concert care retrezeste spiritul national si iubirea de tara si traditie in piepturile oricarui ascultator, indiferent de varsta. In cadrul concertului, Grigore Lese va interpreta impreuna cu doua tarafuri de exceptie, Taraful Firuta din Izlaz si taraful din Babiciu, o culegere de cantece traditionale si populare autentice.

Concertul eveniment ce face parte dintr-un turneu national, va avea loc pe 4 martie 2015, incepand cu orele 19:30, iar pretul biletelor va fi in functie de locurile alese, pornind de la 50 de lei si ajungand pana la 100 de lei.

 

Sursa foto: TVmania.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram