Hans Klemm, in vizita de informare la Alba Iulia

Publicat în: 
11 noiembrie 2015

Alba Iulia va avea oaspeti de seama in aceasta saptamana. Ambasadorul Statelor Unite ale Americii in Romania, Hans Klemm, va face astazi, 11 noiembrie, o vizita de informare in „Cealalta Capitala”, urmata de un tur ghidat in Cetatea Alba Carolina, cel mai vizitat si, in acelasi timp, apreciat obiectiv turistic al orasului.

Dupa ce, saptamana trecuta, Hans Klemm a avut in agenda o intalnire la Palatul Cotroceni cu consilierul prezidential pe probleme de securitate nationala, Ion Oprisor, in aceasta saptamana diplomatul se va intalni, la sediul Primariei Municipiului Alba Iulia, cu primarul Mircea Hava. Dupa aceasta intalnire formala, Hans Klemm va asista la ceremonialul de schimbare a Garzii Cetatii, care va avea loc la Poarta a III-a a Cetatii, incepand cu ora 11:30. Mai mult decat atat, in onoarea vizitatorului de seama al Cetatii Alba Carolina, se vor trage si salve de tun.

Hans Klemm a preluat functia de Ambasador SUA in România pe 21 septembrie 2015.  Anterior, Klemm a detinut functia de principal adjunct al asistentului secretarului de stat in cadrul Biroului de Resurse Umane, iar in perioada iulie 2013 – decembrie 2014 acesta a ocupat atat functia de director general interimar al Serviciului Diplomatic, cat si de director interimar de personal al Departamentului de Stat.

Hans Klemm si-a obtinut inaltul grad diplomatic dupa absolvirea studiile de licenta la Universitatea din Indiana si a studiilor de masterat la Universitatea Stanford. Ambasadorul Klemm a fost, in anul 2012, principalul reprezentant al SUA la APEC - Asia-Pacific Economic Cooperation Forum (Forumul Economic de Cooperare Asia-Pacific), iar, incepand cu 2010, acesta a condus toate programele civile si militare in domeniul statului de drept, ce au avut loc in Afganistan sub egida Statelor Unite ale Americii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram