Hotelul Transilvania din Alba Iulia, modernizat si cotat la 4 stele

Publicat în: 
11 aprilie 2015

Hotelul Transilvania din Alba Iulia a fost modernizat si inaugurat in data de 3 aprilie in prezenta celor mai importante persoane din oras, de la oficialitati si pana la oameni de afaceri. Acesta este un eveniment de maxima importanta pentru turismul in plina dezvoltare al orasului, adaugand o noua destinatie pe lista turistilor care cauta confortul si luxul hotelurilor de top atunci cand isi planuiesc vacanta la Alba Iulia.

Hotelul a trecut in doar 2 ani de renovari si modernizari de la 2 la 4 stele, devenind unul dintre cele mai moderne hoteluri din oras.

Investitie de peste 3 milioane de euro, rezultate pe masura

Fratii David si Marcel Florea, detinatori ai Florea Group, una dintre cele mai solide afaceri din judetul Alba, sunt cei care si-au dorit modernizarea si transformarea hotelului Transilvania intr-o adevarata "bijuterie turistica", investind peste 3 milioane de euro in proiect.

Hotelul a fost ales atat pentru rolul sau de cladire simbol, cat si pentru locatie, fiind situat la kilometrul 0 al orasului. Hotelul Transilvania, cotat acum la 4 stele, ofera turistilor 80 de camere, inclusiv 4 apartamente, 2 sali de conferinta cu capacitate de 150 de locuri, un restaurant cu specific mediteranean si international, terasa pentru sezonul cald si bar pentru intalnirile de afaceri de peste zi sau iesirile de seara.

Hotelul aduce cateva concepte cu adevarat noi pe segmentul hotelier din Alba Iulia, de la iluminarea integrala cu leduri, dotarea cu panouri solare si pana la sistemele high tech ce permit clientilor sa isi ajusteze temperatura din camera de la distanta. Totul este gandit pentru a impresiona chiar si cei mai exigenti turisti. Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Paul Voicu, a declarat la inaugurare:

"Orasul Alba Iulia trebuie si poate sa fie un punct de atractie turistica printre cele mai importante de pe harta Romaniei si in aceeasi masura pe harta Europei. Ultimele proiecte ale administratiei publice locale au fost pentru dezvoltarea turismului in Alba Iulia si in judetul Alba. Daca si pentru viitor suntem pregatiti sa continuam ceea ce am inceput, iata ca aceasta firma deosebita ajuta la ceea ce inseamna dezvoltare in municipiul Alba Iulia si asistam la transformarea acestei cladiri intr-o perla. David si Marcel Florea, cred ca sunteti constienti ca o nava cosmica trebuie sa aiba un echipaj pe masura. Sunt convins, asa cum va cunosc de peste 15 ani de zile, ca prin profesionalismul dumneavoastra veti forma aici o echipa, astfel incat toti turistii care vin aici cu asteptari sa plece cu convingeri deosebite ca serviciile pe care le gasesc aici sunt unice in Transilvania. Nu putem ca Primarie si Consiliu local sa nu va multumim pentru ceea ce ati facut."

Florin Roman, vicepresedintele Consiliului Judetean Alba, de asemenea prezent la eveniment a declarat:

"In primul rand vreau sa ii felicit pe cei doi actionari, pe cei doi frati, pentru povestea de succes pe care o scriu astazi la Alba Iulia. Orice investitie este binevenita, atat pentru municipiu cat si pentru judet. Ne bucuram foarte mult pentru ceea ce au realizat deoarece ne lovim de probleme privind locurile de cazare mai ales cand organizam evenimente. E un lucru bun pentru noi cei din administratie ca dumneavoastra, cei din mediul de afaceri, reusiti sa creati un plus care aduce putin si la nivel de municipiu si la nivel de judet. Daca-mi permiteti o gluma, ma bucur ca cineva, in vremea in care "Bau-Bau", numit ANAF, inchide tot, are curajul sa deschida ceva si nu orice, ci chiar un hotel si va felicit."

Inaugurare cu fast a hotelului 

Momentul inaugurarii celui mai nou si poate celui mai modern hotel de 4 stele din Alba Iulia a fost tratat ca un motiv de sarbatoare, atragand privirile celor din strada prin spectacolul cu ledurile de pe fatada hotelului, dar si prin prezenta dacilor si romanilor care au intampinat invitatii la intrare si in balcoane.

Anda Bulbucan, marketing manager al hotelului, explica oaspetilor adunati pentru inaugurare:

"Gasiti aici lucruri unice pentru industria ospitalitatii din Alba Iulia, [...] iar dincolo de toate avantajele prezentului, Hotel Transilvania inseamna profesionisti, gata sa te intampine cu bratele deschise. Schimbarile nu se opresc aici, in curand la Hotel Transilvania veti gasi si un centru SPA, o sala de evenimente, un centru de conferinte high-class si inca 20 de camera adaugate la oferta de cazare actuala."

Hotel Transilvania din Alba Iulia se afla situat la adresa Piata Iuliu Maniu, nr 22.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram