In Alba Iulia biletele de autobuz pot fi platite si online

Publicat în: 
6 martie 2015

Alba Iulia, impreuna cu Turda, testeaza un sistem in momentul actual unic in Romania, sistem ce permite achizitionarea biletelor de autobuz prin intermediul unei aplicatii online, disponibila pe mobil.

Sistemul implementat in premiera de Societatea de Transport Public din Alba Iulia ofera calatorilor posibilitatea de a-si procura biletele online, direct de pe telefonul mobil, platind cu cardul prin aplicatia MobilPay. Pentru a incuraja aceasta initiativa, aplicatia a fost lansata si cu o oferta promotionala, la primul bilet cumparat calatorii primesc trei calatorii nominale gratuite.

Desi aplicatia permite plata biletelor inclusiv utilizatorilor care nu si-au confirmat cardul, pentru a beneficia de promotie, acestia trebuie mai intai sa isi confirme cardul prin aplicatia MobilPay Wallet, ce poate fi accesata pe get.mobilpay.ro.

Acest sistem de plata mobila prin MobilPay Wallet este introdus in premiera in Alba Iulia, urmand sa intre curand si pe transportul public din Cluj Napoca si este doar un alt pas din sirul lung de modernizari implementate de Societatea de Transport Public din Alba Iulia ca solutie pentru imbunatatirea serviciilor atat pentru localnici, cat si pentru numarul tot mai mare de turisti. Intr-un comunicat trimis de Societatea de Transport Public din Alba Iulia, se explica:

"Piata mobila inseamna pentru noi, in primul rand, simplificare. De ce sa stai la rand ca sa-ti reinnoiesti abonamentul de transport sau ca sa-ti cumperi un bilet, cand ai in permanenta un portofel digital pe smartphone-ul tau. Romania este intr-un moment al pionieratului in zona de plati online si mobile."

Aplicatia este compatibila atat cu Android, cat si cu iOS si poate fi descarcata accesand adresa get.MobilPay.ro

NETOPIA MobilPay este compania care s-a ocupat de dezvoltarea acestei aplicatii, fiind primul produs romanesc premiat la o competitie in Silicon Valley, iar MobilPay Wallet se numara printre cele mai premiate solutii de plata nebancare de pe piata din Romania.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram