In decembrie incep Serbarile Iernii la Alba Iulia

Publicat în: 
1 noiembrie 2014

Serbarile Iernii sunt organizate la sfarsit de an in Alba Iulia, moment devenit o traditie in Piata Cetatii care se transforma intr-un taram de basm imbracat in luminile calde ale decoratiunilor de Craciun.

Magia are loc in perioada 5-31 Decembrie

Transformarea Pietei Cetatii este programata pentru 2014 incepand cu 5 Decembrie, zi in care turistii si albaiulienii vor putea sa se bucure pentru prima data pe acest an de spiritul Craciunului. Contrastul dintre vechea si nobila Cetate si luminitele, brazii impodobiti si atmosfera de sarbatoare transforma acest loc deja fascinant intr-un adevarat taram de poveste, in care pare ca totul este posibil in asteptarea lui Mos Craciun.

Zapada si festival

Conform traditiei din cadrul Sarbatorilor de Iarna, Piata Cetatii gazduieste unul dintre cele mai lungi festivaluri de peste an. Se organizeaza concerte, spectacole de patinaj, spectacole de teatru, iar intreaga atmosfera a orasului este una de sarbatoare nu doar in prag de Craciun, ci pe tot parcursul lunii Decembrie.

Pentru anul 2014, Consiliul Judetean Alba si Primaria municipiului Alba Iulia nu au anuntat inca programul de festival, insa daca se va urma modelul anilor precedenti este clar ca si iarna aceasta Alba Iulia va deveni centrul spiritului de iarna si a voii bune din intreg judetul. Turistii sunt asteptati si ei sa apara in numar record.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram