In zbor deasupra Cetatii cu Balaurul de Transilvania

Publicat în: 
5 noiembrie 2014

Cunoscutul slackliner roman Flaviu Cernescu a venit la Alba Iulia pentru realizarea unuia dintre cele mai indraznete si inedite filme documentare ale anului. Regizat de Sabin Dorohoi, filmul documentar va fi o creatie de aventura, curaj si adrenalina pura ce il va avea ca protagonist pe Balaurul din Transilvania, Flaviu Cernescu, romanul care a facut o misiune din a face demonstratii de slackline in cele mai inedite locuri din intreaga tara.

Filmari la zeci de metri inaltime

Filmarile s-au desfasurat pe 18 octombrie la Alba Iulia si vor incepe in fata Santului de Vest, langa Catedrala Ortodoxa de Alba Iulia unde este intinsa o coarda de cativa zeci de metri. Flaviu Cernescu va filma intreaga experienta cu ajutorul camerei instalate pe cap.

In momentul actual, indraznetul cascador detine recordul national, stabilit intre Turnurile Gemene din UCM, la Resita - 45 de metri distanta de slackline la 80 de metri inaltime.

Alba Iulia va fi doar o parte din traseul parcurs pentru realizarea filmului documentar filmat intre 10 si 26 octombrie, perioada in care echipa isi propune sa parcurga cele mai importante obiective turistice din Banat si Transilvania.

Proiectul inedit are ca scop promovarea turistica a Romaniei si are deja si un site oficial si o pagina de Facebook unde cei interesati pot tine pasul cu echipa ce va filma documentarul Balaurul de Transilvania.

Alba Iulia va avea ocazia sa apara in documentar cu filmari de la inaltime de deasupra Cetatii Alba Carolina, filmari ce vor taia cu siguranta respiratia privitorilor.

 

Sursa foto: sebesanul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram