INNA vine in Club Stage din Alba Iulia pe 30 ianuarie

Publicat în: 
19 ianuarie 2015

Concertul romancei care a reusit sa cucereasca o lume intreaga este programat pe data de 30 Ianuarie si promite a fi concertul anului pentru albaiulieni. Inna vine in oras la inceput de an cu un concert live incendiar, primul sau concert intr-un club din ultimii patru ani. Cunoscuta artista va lua cu asalt Club Stage din Alba Iulia cu hit-uri de proportie si o atmosfera incendiara, tipica prestatiilor sale live.

Artista in varsta de 28 de ani, a reusit sa se mentina pe primul loc in clasamentele radio din Ungaria, Bulgaria, Polonia, Rusia, Turcia, Grecia si bineinteles Romania inca de la primul sau single "Hot", a colaborat de-a lungul carierei cu un numar impresionant de artisti locali precum Puya, Antonia, Carla’s Dreams sau Morandi, dar si artisti de talie internationala precum Pitbull.

Pe setlist-ul concertului de la Alba Iulia se afla cele mai apreciate hit-uri ale artistei precum "Diggy Down", "Summer in December", "Fata din Randul Trei", "Fie ce-o fi", "Sun is up", "INNdia" sau "Club Rocker".

Concertul de la Alba Iulia la care va fi prezent si DJ Christian LePah, unul dintre cei mai apreciati DJ ai momentului, urmeaza sa fie filmat de cei de la U TV si difuzat la inceputul lunii Februarie.

Pretul biletelor depinde de momentul in care acestea sunt achizitionate. In acest sens se organizeaza doua promotii, primele 100 de bilete scoase la vanzare vor avea cel mai mic pret, respectiv 25 de lei, urmatoarea serie de 150 de bilete fiind la pretul de 35 de lei, biletele din seara concertului ajungand pana la 50 de lei.

 

Sursa foto: realitatea.net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram