Interviu cu Bobby Voicu despre Alba Iulia

Publicat în: 
9 martie 2015

Bobby Voicu a vorbit in 2011 cu reporterii Alba TV despre Alba Iulia si schimbarile din acest oras, schimbari in care au fost puternic implicati si bloggerii locali, crescand vizibilitatea si atragand tot mai multi turisti - cu aceasta ocazie, Primaria Alba Iulia doreste sa le multumeasca.

La acea vreme blogger de succes si foarte influent, iar in prezent un succes om de afaceri in IT & online, Bobby Voicu vorbeste despre proiectul Petrom "Redescopera Romania", un proiect sustinut doar de companii romanesti si care a incercat sa descopere comorile ascunse din tara, vizitand orase si locatii de exceptie si indemnandu-i si pe altii sa o faca.

"Noi alergam, stam 5 minute intr-un loc, tocmai pentru ca cei care ne citesc sa vina si sa stea 3-4 ore" declara bloggerul pentru reporteri, insa recunoaste ca Alba Iulia este un caz diferit, pentru ca aici intreaga echipa petrece de cele mai multe ori cel putin 2 zile. Cetatea renovata este un obiectiv turistic care schimba intregul oras dintr-un punct de tranzit intr-o atractie turistica. Acesta mai declara:

"Odata cu cresterea oamenilor de online din Alba Iulia am inceput sa aflam din ce in ce mai mult si in momentul in care am avut posibilitatea, am ajuns. Dovada ca noi ramanem in Alba Iulia doua zile, adica este unul dintre orasele din Transilvania in care stam, iar noi in general nu stam, ci trecem in fuga prin alte orase."

 

Sursa foto: bobbyvoicu.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram