Ivonarustem.com despre Alba Iulia: "un loc incarcat de istorie"

Publicat în: 
27 aprilie 2015

Pe blogul Ivonarustem.com, autoarea scrie pe ton sincer despre numeroasele motive pentru care Alba Iulia merita vizitata. Intr-un format ce este in egala masura blog si jurnal de calatorie, in articolul de pe Ivonarustem.com, orasul Alba Iulia este descris ca fiind "un loc incarcat de istorie" in care vizita este "o intoarcere in trecut".

Autoarea povesteste despre o vizita la Cetatea Alba Carolina in plin sezon turistic, in luna iulie. Vizita a pornit de la asteptari mici, pentru ca apoi opinia despre aceste locuri sa se schimbe total. Turistii care se asteapta sa vada doar cateva statui la Alba Iulia au parte de o surpriza minunata, Cetatea este impresionanta si ofera destule obiective pentru o plimbare de cel putin jumatate de zi, fara a le putea cuprinde pe toate.

Pe blogul Ivonarustem.com se vorbeste despre o plimbare relaxanta prin Cetate, pe care autoarea ar fi repetat-o cu placere cateva seri la rand. Pornind de la cele doua catedrale, vizita a continuat cu portile Cetatii, tunelele, Universitatea din Alba Iulia si Muzeul Unirii, cu pauza la restaurantele si terasele tematice.

Sala Unirii este mentionata in mod special in text ca o experienta placuta si ca "o adevarata lectie de istorie". Impresiile sunt completate de o galerie foto ce surprinde Cetatea sub cerul de vara, aproape de apus. Imaginile vorbesc de la sine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram