Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / „Mamma Mia!”, în Piața Cetății

„Mamma Mia!”, în Piața Cetății

Publicat în: 16 iun.. 2018
Autor: Nicu Neag

Muzica și dansul exploziv sunt elementele ce fac din „Mamma Mia!” un spectacol minunat, pus în scenă în Cetatea Alba Carolina  de artişti români excepţionali. Musicalul este parte a evenimentului „Sărbătoarea Muzicii 2018“.

O mamă. O fiică. Trei posibili tați. Și un drum de neuitat către altar! Povestea solară şi amuzantă scrisă de Catherine Johnson este imaginată în paradisul unei insule grecești. În ajunul nunții, dorinţa viitoarei mirese să-şi cunoască tatăl natural aduce pe insulă trei bărbaţi din trecutul romantic al mamei.

Muzică și dans

Magia versurilor și melodiilor ABBA pune în mișcare emoția acestei povești de dragoste, creând un show de neuitat.

Spectacolul este pus în scenă de artişti români excepţionali: Mirela Vaida, Horia Brenciu, Cornel Ilie, Ernest Fazekas, Sebastian Seredinschi, Ecaterina Ladin, Jazzy Jo, Ana Munteanu, Flavia Mihășan și mulți alții. Este montat în România și se joacă în limba română. Și, cu siguranță, va fi irezistibil!

Locul: Piața Cetății

Data: 24 iunie, ora 21.00

Despre musical

60 de milioane de oameni din toată lumea s-au îndrăgostit de-a lungul anilor de această mega producție: povestea și muzica din „Mamma Mia!”. Voulez Vous, S.O.S, Take a Chance on Me, Dancing Queen și multe alte hituri pe care toți le știu și le îndrăgesc fac din acest musical-fenomen o sărbătoare a iubirii, a familiei și a prieteniei.

„MAMMA MIA!“ este locul unde se adună bucuria de a cânta, emoția de a juca, energia de a dansa. Cine ar putea refuza o aventură amuzantă și plină de emoție pe o insulă grecească, decorul pentru fascinanta poveste ?

Despre Sărbătoarea Muzicii 2018

Locul: Cetatea Alba Carolina

Perioada: 22-24 iunie

Vineri, 22 iunie: câștigătorii Vocii României, urcă pe scenă să ne arate de ce au câștigat și de ce i-am apreciat.

Sâmbătă, 23 iunie:  cel mai prolific dirijor si compozitor roman actual, Vladimir Cosma, împreună cu orchestra și corul Filarmonicii de Stat Transilvania Cluj Napoca, 170 de muzicieni, ne așteaptă la un regal musical excepțional.

Duminică, 24 iunie: musicalul Mamma Mia, montat în România și cântat în română de cele mai bune voci românești.

Pe numele său original Fête de la Musique, Sărbătoarea Muzicii  își găsește începuturile în Franța anului 1982. Ulterior, a fost preluată pe toate meridianele.  În Cetatea Alba Carolina se organizează în fiecare an,  începând cu 2012.

Alba Iulia a păstrat în ultimii ani principiile care stau la baza acestui eveniment: diversitatea genurilor muzicale, accesul gratuit la scenă pentru public, sonorizarea unor zone istorice de patrimoniu şi, mai mult decât orice, sincronizarea cu eforturile altor ţări de a pune în valoare muzica şi muzicienii, amatori şi profesionişti deopotrivă.

Detalii găsiți pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

Ne vedem în Piața Cetății, locul unde muzica se aude cel mai bine!

Imagine deschidere articol: Atmosferă la spectacolul Mamma Mia/ Sursa fotografiilor: Facebook/Mamma Mia

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia