Mercur Hotel, o noua destinatie de excelenta in Alba Iulia

Publicat în: 
18 noiembrie 2014

Deschis de aproximativ un an, Mercur Hotel a reusit sa adauge o noua locatie de excelenta pe harta turistica a municipiului Alba Iulia. Cu accent pus pe un design neconventional insa elegant, in culori neutre, relaxant si cu camere decorate cu bun gust si primitoare, noul hotel aflat la 10 minute de centrul istoric este un motiv in plus pentru care Alba Iulia este o destinatie ideala pentru un city break.

Hotelul este dedicat in egala masura clientilor aflati in Alba Iulia in interes de afaceri carora le ofera o optiune de cazare eleganta si linistita, cat si celor care vin in oras pentru vacanta si relaxare.

Hotelul isi depaseste cu mult cotarea de 3 stele, atat prin atmosfera cat si prin calitatea serviciilor, iar locatia face parte din complexul Mercur SPA & Welness cu centru SPA, club pentru petreceri si piscine.

Cu o capacitate de 200 de persoane, clubul hotelului Mercur este dedicat conceptului de petreceri tematice in perioada rece si a petrecerilor in aer liber, langa piscina deschisa pe timp de vara.

Complexul se afla la iesirea din Alba Iulia in directia Sebes si asteapta turistii in cele 20 de camere ce au un design deosebit si cel mai modern centru SPA din imprejurimi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram