Mii de oameni la concertele din Piata Cetatii

Publicat în: 
30 mai 2016

Prima seara de Alba Fest a adus, pe scena din Piata Cetatii, headlinerii celor mai cunoscute festivaluri din tara.

Este vorba despre Antonia, trupa Maxim, Carla’s Dreams, Adda, Feli Donose si Nicoleta Nuca, care au facut un spectacol de zile mari, pentru toti cei care au ales sa se distreze in aceste zile la Alba Iulia.

Startul concertelor s-a dat la ora 19.30, dupa spectacolul sustinut de Garda Apulum la Poarta a IV-a a Cetatii.

Punctul forte al festivalului a fost ziua de sambata, cand in Piata Cetatii au concertat Willy William, Inna si James Arthur.

Willy William, cantaretul de origine jamaicana, crescut in Franta, a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu el si cu multimea din Piata Cetatii, imediat dupa terminarea concertului sau cu ocazia Festivalului Alba Fest 2016.

Willy William a apreciat ca peste 10.000 de persoane au cantat alaturi de el, iar dupa concert a declarat ca este obosit, publicul din Alba Iulia fiind foarte energic. El a fost primul cantaret, care a urcat pe scena sambata seara. Acesta a ales sa se distreze la after party in Club Stage.

Asa cum se stie, Alba Fest nu este un eveniment de inertie, ci singurul festival care a adus pe scena lui superlativele absolute ale momentului.

Surprinzator prin prospetimea din fiecare an a line-up-ului, convingator prin efervescenta si spiritul publicului, Alba Fest este emblema evenimentelor din Cealalta Capitala.

Peste 30.000 de participanti in fiecare an,  peste 40 000 watts de sunet consumati, cel putin 3 zile de muzica buna in forma cea mai pura, si 100% ocupare la cazare, cam asta inseamna in cifre si date festivalul din Cetate, singurul cu cea mai sanatoasa crestere din Transilvania.

Desfasurat in cea mai mare cetate a Romaniei, evenimentul devine de neocolit de mii de tineri care aleg sa-si intalneasca idolii in regim de gratuitate si sa se distreze la preturi nepiperate. La toate acestea, adaugati precizia si consistenta cu care acest eveniment este conectat la intreaga tara prin cele mai importante canale de comunicare.

Alba Fest, este, poate, singurul festival in care ”acces gratuit” inseamnă acces garantat la un show absolut, cu artisti a caror faima e depasita doar de numarul de hit-uri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram