Parada baloanelor de săpun, pe „Strada Bucuriei“

La paradă sunt provocaţi să participe toţi cei pentru care bucuria se exprimă prin lucruri simple. Va fi o zi plină de culoare, veselie şi milioane de baloane de săpun. Sunt doar câteva din elementele care vor compune tabloul Bubble Parade 2019 la Alba Iulia. 

UPDATE 4 iunie 2019: N-a fost să fie pe 1 iunie, o să fie și mai tare, pe 8: Bubble Parade Alba Iulia a verificat prognozele, a strâns rândurile și e gata să se întâmple.
Sâmbătă, 8 iunie, între orele 15:00 și 17:00, sunt noile coordonate pentru Bubble Parade Alba Iulia. Toate celelalte detalii rămân neschimbate.

Start şi traseu Bubble Parade 2019 la Alba Iulia

ora 16.30, de la Cinema Dacia.

Cinema Dacia – Bd. Transilvaniei – Parcul Unirii– Bd. 1 Decembrie 1918 (Strada Bucuriei).

Distracția se va dezlănţui la ora 17.00,  pe Bulevardul 1 Decembrie 1918.

Atmosferă la Bubble Parade Alba Iulia 1

Atmosferă la Bubble Parade Alba Iulia/Foto: Florin Duţulescu

Ediţia din acest an are cel puţin un element inedit.  O stradă intens circulată de autoturisme, Bulevardul 1 Decembrie, va fi închisă şi se va transforma, pentru câteva ore,  în strada Bucuriei. Pe această arteră din fața “M”-urilor are loc parada baloanelor de săpun. Tot aici, se vor derula o mulțime de jocuri ale copilăriei și alte momente distractive și recreative pentru participanți.

Ce putem face la Bubble Parade 2019

Suflăm spre cer milioane de baloane de săpun, ne jucăm, dansăm, cântăm, zâmbim, iubim și râdem fericiți, pictăm (pe hârtie, pe asfalt și pe față), facem parada modei, concurs de biciclete și concurs sportiv, ornăm brioșe, facem experimente haioase, modelăm baloane, ne spunem povești și ne batem cu perne.

Fotografiile frumoase făcute la Bubble Parade 2019 nu ar trebui să rămână doar în telefon. Pe Strada Bucuriei va fi amplasat și un echipament  DIGIFOTOMAKER, de la CEWE România. Durează două minute să-ți transferi emoțiile trăite la paradă din telefon în fotografie clasică.

Tot la Bubble Parade 2019, aveţi ocazia să trăiţi şi experienţa unei plimbări cu cargobicicleta.  Acţiunea este posibilă prin proiectul „Cargo-bicicleta – agent de schimbare al orașului” - acronim CityChangerCargoBike CCCB, finanţat prin programul HORIZON 2020, în care Municipiul Alba Iulia are calitatea de partener.

Cu cargobicicleta prin Cetatea Alba Iulia

Cu cargobicicleta prin Cetatea Alba Iulia

Bubble Parade Alba Iulia 2019 se desfășoară în cadrul proiectului Metamorphosis, finanțat în cadrul programului european HORIZON 2020, în care Primăria Alba Iulia este partener. Proiectul urmărește să contribuie la dezvoltarea cartierelor orașului, punând accent pe creșterea calității spațiilor de locuit și recreere.

Foto deschidere articol: Florin Duţulescu

 

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram