Parcul Sărbătorilor de Iarnă

Publicat în: 
7 decembrie 2017

Piața Cetății Alba Carolina s-a transformat într-un loc de poveste, cu atracții pentru toate vârstele. Aici a fost amenajat Parcul Sărbătorilor de Iarnă.

 Localnicii, dar și turiștii care ajung în cea mai mare cetate din România, Cetatea Alba Carolina, pot intra în atmosfera sărbătorilor de iarnă în Piața Cetății. Deschiderea oficială a  avut loc joi, 6 decembrie.

Locul a fost transformat într-un parc tematic, „mobilat“ cu brad, perdea de lumini, patinoar și căsuțe. Dacă sunteți în căutare de cadouri, găsiți și la căsuțele din piață. Tot aici vă puteți încălzi cu ceai, cafea, ciocolată caldă sau vin fiert.

Patinoarul este deschis zilnic, între 10.00-22.00. Pentru 5 lei puteți patina o oră. Tinerii sub 18 ani și studenții au acces gratuit.

Parcul de iarnă este deschis în  fiecare zi, din zori, până… după Sărbători.

Foto: Ionuț Văidean

Nicu Neag

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram