În ochii altora

Acasă / Pe tandem in Cetatea Alba Carolina

Pe tandem in Cetatea Alba Carolina

Publicat în: 30 mai. 2016
Autor: Municipiul Alba Iulia

”800 de kilometri am pedalat pana la Alba Iulia. A meritat! Am gasit aici splendoarea unei cetați, itinerarii care poarta drumetul prin istoria ”celeilalte capitale a Romaniei”, un oraș bucuros sa primeasca biciclisti, dar mai ales, am gasit oameni cu povesti pe care le-am luat cu noi mai departe” au spus Laura și Andrei, doi tineri care au pornit sa viziteze Romania deplasandu-se pe o bicicleta tandem.

In aventura lor nu au plecat singuri, mai au un pasager, pe Domnul Tic – catelusul Laurei. El este deja faimos, personaj principal al unor carti scrise de stapana sa, foarte admirat ”live” sau pe Faceebook.

Ajunsi pe meleagurile noastre, cei trei au fost gazduiti peste noapte la Cugir, iar dupa ce au vizitat Alba Iulia au plecat catre Blaj.

Amanunte despre calatoria lor puteti citi zilnic pe siteul petandem.ro, dedicat proiectului care se va finaliza cu inca o carte ce va promova Romania cu locurile ei minunate si oameni frumosi, prietenosi, ospitalieri.

Tot pe site, protagonistii acestei inedite povesti, ce se va desfasura pe o perioada de 30 de zile se prezinta: ”Matematica noastra este simpla. Doi tineri si un catel. Daca e sa ne numaram pe rand: Andrei e carmaciul tandemului, iar cand nu da la pedale este masterand și fotograf, Laura e vaslasul, iar cand nu-i calare pe bicicleta, scrie carti despre iubire si este bona de catei, iar Tic, chiulangiul tandemului, boierul din cosul bicicletei, e un catel de patru ani, bogat in pietre, calatorii si gropi”.

Dupa vizita in Cetatea Alba Carolina, cei doi aventurieri au declarat ca ”Există locuri din care pleci mai bogat, iar Alba Iulia e unul din ele”.

Va invitam sa-i insotiți virtual in calatoria lor si sa incercati sa-i cunoasteti, daca ajung in zona dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia