Piata Cetatii, capturată într-o filmare aeriană

Publicat în: 
19 iunie 2015

Nu mai putin de 30.000 de albaiulieni si turisti au fost prezenti in Piata Cetatii pentru Alba Fest, care a avut loc in weekendul 5-7 iunie. Cu ocazia concertului lui Goran Bregovic, cea mai frumoasa piata a Celeilalte Capitale s-a transformat in kilometrul zero al muzicii de buna calitate. Piata s-a umplut cu localnici si turisti veniti din toate colturile tarii, chiar si de peste hotare. .

Piata Cetatii a fost capturata intr-o filmare aeriana care o arata plina si animata cu zeci de mii de oameni cuprinsi de aceleasi sentimente de entuziasm si placere pura a muzicii si ritmului.

La finalul festivitatilor, vizitatorii si albaiulienii au fost surprinsi placut de artificiile care au descris pe cerul de seara istoria de 300 de ani de la momentul in care a inceput constructia Cetatii.

Primaria Alba Iulia estimeaza ca prezenta la festival a trecut de 30.000 de persoane numai in perimetrul special amenajat Cetatii, spectatorii fiind mult mai multi.

Filmarea aeriana a Pietei Cetatii din timpul Alba Fest 2015 a fost realizata de Calin Magda.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram