Piesa de teatru ”Strainul” cu Skepsis

Publicat în: 
15 februarie 2018

Proiectul Stagiunea cu Skepsis 2018 continua cu unul dintre cele mai incitante spectacole din repertoriul grupului!

Invitatie la piesa de teatru ”Strainul”

Marti, 20.02.2018, ora 19.00, Grupul Skepsis va invita la Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia la spectacolul Strainul , după John Boynton Priestley - prozator si dramaturg englez, care la jumatatea secolului trecut dezvolta un teatru in care banalul vietii cotidiene era provocat pentru a sublinia valoarea individului si a constiintei.

Despre piesa de teatru ”Strainul”

Un bar obisnuit din nord-estul Londrei, cu un proprietar obisnuit si cativa clienti, fiecare cu problemele sale, cautand un moment de relaxare sau putină companie. Un sfarşit de zi obisnuit, o ploaie anosta care nu anunta nimic. Totusi, intr-un bar nu poti stii niciodata cine poate intra… La un pahar de vin, printre fumuri de tigara si conversatii rutinale, uneori se intampla ceva neasteptat si atunci aparentele sunt imposibil de pastrat iar oamenii isi dezvaluie caracterul, aratandu-si slabiciunile sau gasindu-si curajul.

Pret bilete

Biletele (5 lei – pret redus pentru elevi, studenti si pensionari; 10 lei pret intreg pentru adulti) se pot achizitiona in fiecare zi la secretariatul Casei de Cultura a Studentilor incepand cu Joi, 15 februarie, in intervalul orelor 09.00 - 15.00. Incasarile sunt directionate spre sustinerea proiectului si spre imbunatatirea si reeditarea lui in viitor.

Grupul Skepsis din Alba Iulia

Spectacolul este prezentat in cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2018 - un proiect care urmareste implicarea tineretului in diversificarea ofertei cultural-artistice a orasului si participarea civica la viata socioculturala. Prin acest proiect Grupul Skepsis pregateste si ofera in mod riguros si sistematic publicului albaiulian spectacole de teatru si divertisment pe intreg parcursul anului.

 

Parteneri: Primaria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia; Fundatia “Inter-Art” Aiud; Muzeul National al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram