Premiile AmFostAcolo.ro

Publicat în: 
20 martie 2018

Organizatorii au premiat la Alba Iulia unitățile de cazare din județul Alba, care au acumulat medii foarte bune și recomandări pozitive din partea turiștilor pe cel mai mare site de impresii turistice din România, AmFostAcolo.ro.

A fost prima ediție a premiilor AmFostAcolo.ro organizată în județul Alba. În cadrul evenimentului au fost recompensate unități de cazare din Alba Iulia, Aiud, Sebeș, dar și din alte zone ale județului.

Festivitatea s-a desfășurat într-una dintre unitățile etalon pentru turismul din Alba Iulia, hotelul Parc.

Recompensă pentru servicii de calitate

În alegerea unităților premiate, organizatorii au ținut cont de următoarele criterii: mediile notelor diferitelor grade de satisfacție (servicii, cazare, bucătărie și masă, distracție și relaxare) să fie peste 7, gradul de recomandare să fie peste 70%, să se bucure de impresii pozitive în ultimii ani. Un criteriu obligatoriu de selecție a unităților a fost ca acestea să dețină certificat de clasificare valabil pentru anul 2018.

În cadrul Galei au fost acordate premii de excelență pentru performanța din turism și premii tip challanger, unităților care n-au avut șansa să se bucure de un număr reprezentativ de impresii, dar care dețin un management de calitate orientat către turist.

 

Unitățile premiate:

ALBA IULIA
1. Pensiunea Apulum 4*
2. Transilvania Hotel 4*
3. Hermes Hotel 3*
4. Prestige Hotel 3*
5. Allegria (ex Mercur) Hotel [șos. Sebeș-Alba] 3*
6. Mariss Hotel 3*
7. Cetate Hotel 2*
8. Parc Hotel 4*
CHALLENGER
11. Vila Carolina Apulum
12. Pensiunea Select 4*
13. Pensiunea Perla Mureşului [Oarda de Jos] 3*
14. Pensiunea Speedhouse
15. Citadel Hostel
16. Vila Steaua Nordului 4*
17. Pensiunea Terra 2*

SEBEȘ
18. Casa Dives [Pianu de Sus] 3*
19. Karlhof Hotel 4*
20. Casa Faur [Petrești, AB] 3*
CHALLENGER
21. Turn Hotel & Restaurant 3*
22. Vila ADR [Petreşti, AB]
23. Golf Hotel Pianu [Pianu de Jos] 4*
24. Axa Hotel [Cunța] 3*

AIUD
25. Victoria Hotel 3*
26. Rustiq Hotel [Sântimbru] 3*
27. Astoria Hotel [Sântimbru] 3*
28. Castel Templul Cavalerilor [Cheile Aiudului] 3*
CHALLENGER
29. Pensiunea Mobis-AL [Aiud] 3*
30. Motel Restaurant Bleumarin [Gâlda de Jos]

ALTE ZONE DIN ALBA
31. Pensiune Terra Mythica 3* Ighiu
32. Domeniile Mar tinutzi Vântu de Jos
33. Pensiunea Casa Dacilor 3 Șugag

Pe lângă premiile de excelență au fost acordate trei premii speciale pentru promovarea patrimoniului cultural, tradițional și turistic al judetului Alba. Una dintre diplome a recompensat activitatea blogului oficial de turism al Municipiului, www.viziteazaalbaiulia.ro.

Celelalte două distincții au recompensat managementul Muzeului Național al Unirii, respectiv a președintelui Asociației Culturale pentru Istorie Vie, Liviu Zgârciu.

„2018 este un an cu dublă semnficație pentru noi, toți - aniversăm atât 10 ani de existență AmFostAcolo cât și, mai general, 100 de ani de la Marea Unire. Am ales, astfel, pentru prima data, Alba Iulia ca loc al desfășurării Galei de Excelență AmFostAcolo 2018, iar întreaga întâlnire anuală a fost organizată sub semnul acestei importante duble aniversări“, Cornel Bociort, administrator AmFostAcolo.ro

Despre AmFostAcolo.ro

Înfiinţat in 2008, AmFostAcolo.ro este principalul şi cel mai mare site de impresii turistice din România. Sub deviza “Şansa unei alegeri informate, garanţia unei vacanţe reuşite”, AmFostAcolo a reuşit să adune în rândurile sale o comunitate turistică impresionantă de aproape 100.000 de membri.

Prin impresiile şi recomandările de călătorie din peste 30.000 de destinaţii distincte, comunitatea contribuie în mod esenţial la satisfacerea nevoilor de informare a oricărui turist român.

AmFostAcolo.ro în cifre:

-10 ani de activitate

-100.000 de membri

-1.000.000 de vizitatori unici

-8.000.000  de afişări pe lună

Nicu Neag

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram