Prezența în top Forbes Best Cities 2015

Publicat în: 
25 mai 2015

Alba Iulia apare in topul Forbes Best Cities din 2015 pe onorabilul loc 17, fiind prezentata ca "unul dintre cele trei motoare de dezvoltare ale judetului".

Articolul despre Alba Iulia incepe cu o prezentare generala legata de populatie, primar, cel mai bogat om din oras si industriile principale, fiind enumerate serviciile si industria usoara.

Alba Iulia este prezentata in contextul economic, ca oras resedinta a unui judet in care activitatea este in continuare preponderent agricola, urmata de industria lemnului, industria alimentara si industria de fabricare a masinilor, utilajelor si echipamentelor.

Alba Iulia este motorul dezvoltarii acestui judet, impreuna cu Blaj si Sebes reusind performanta de a atrage 1889 de societati comerciale cu un capital social de aproximativ 320 de milioane de euro in perioada 1991-2013.

Cetatea Alba Carolina/Credite foto: alba24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram