Primaria ofera spatii spre inchiriere in Cetatea Alba Carolina

Publicat în: 
13 februarie 2015

Administratia Alba Iulia a conceput un nou plan de atragere a investitorilor in Cetatea simbol al orasului, oferind spre inchiriere 11 spatii chiar in interiorul Cetatii, in zone cu un imens potential turistic.

Site-ul Primariei Alba Iulia si spatiul dedicat anunturilor din cadrul sediului Primariei vor fi actualizate cu toate informatiile relevante pentru potentialii investitori.

In spatiul din Cetate se va organiza inca un punct de Informare turistica, pe langa cele deja existente la parterul Centrului Militar Judetean Alba, operat de Consiliul Judetean Alba si cel de la Poarta IV a Cetatii, operat de o firma privata.

Spatiile oferite se afla in zona santurilor Cetatii, iar conform reprezentantilor Primariei Alba Iulia acestea sunt dedicate strict inchirierii, nefiind disponibile pentru concesionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram