În ochii altora

Acasă / Primarul Mircea Hava, decorat de Casa Regala

Primarul Mircea Hava, decorat de Casa Regala

Publicat în: 3 nov.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

Casa Regala a Romaniei a oferit primarului municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, distinctia Crucea Casei Regale a Romaniei in cadrul unui eveniment desfasurat in Castelul Peles, la Sinaia. Distinctia primita de primarul municipiului Alba Iulia vine dupa stabilirea parteneriatului pe 10 ani intre Cealalta Capitala si Casa Regala, parteneriat ce va include o serie de evenimente de exceptie pe diverse domenii, inclusiv cel turistic, in fiecare luna octombrie pentru urmatorul deceniu.

Distinctia de excelenta pentru recunoasterea meritelor

Distinctia primita de Primarul Mircea Hava este indirect adresata intregului consiliu local si autoritatilor locale care sub conducerea edilului au depus eforturi sustinute pentru transformarea orasului Alba Iulia intr-una dintre cele mai cautate destinatii turistice din intreaga zona.

Prin acordarea distinctiei oferita primarului Mircea Hava in cadrul galei de la Sinaia, Casa Regala recunoaste eforturile prin care orasul Alba Iulia pune in valoare si duce mai departe simbolismul Marii Uniri si al incoronarii regelui Ferdinand si a Reginei Maria ca Suverani ai Romaniei Mari.

Casa Regala considera procesul de restaurare si revigorare urbana, care a readus Cetatea Alba Carolina la gloria de altadata si a transformat intregul oras intr-un adevarat succes, ca fiind un exemplu pentru dezvoltarea turismului istoric romanesc. Eforturile de a relua si intari relatiile cu Familia Regala, de care Capitala Unirii este legata simbolic si istoric, vor continua si pe parcursul urmatorului deceniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia