Programul de vara – ultimul spectacol!

Publicat în: 
19 august 2016

Programul de spectacole in aer liber din cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2016 se apropie de final. Duminica, 21.08.2016, ora 19.00, in fata Muzeului National al Unirii Alba Iulia, compania de teatru Skepsis va invita la spectacolul Tatal-Fantoma - un spectacol in genul Comedia dell Arte, un gen de teatru dezvoltat in perioada Renasterii italiene care s-a raspandit rapid in Europa in secolele XVI – XVIII, marcand totodata renasterea teatrului ca arta. Spectacolul este caracterizat prin jocul plin de fantezie si imaginatie, ritmul alert, aspectele interactive si personajele tipologizate, caricaturale prin care se satirizau clasele si categoriile sociale ale vremii.

Pantalone, batranul lacom si zgarcit, vrea sa-si marite fata, pe Isabella, cu un alt negustor avut, la fel de batran ca si el. Isabella este insa indragostita de Lelio, eternul amorez. Ajutati de Arlechino, servitorul vesel si bun la toate, cei doi vor incerca sa lupte pentru a desface o afacere ca si facuta. Ramane de vazut daca vor reusi sau nu…

Va invitam asadar sa petreceti o seara cu Skepsis in gradina lui Pantalone, in lumea Comediei dell Arte, cel mai bun loc in care putem sarbatori finalul seriei de spectacole de vara din acest an.

Spectacolul este prezentat in cadrul programului de spectacole in aer liber inclus in proiectul Stagiunea cu Skepsis 2016. Acest proiect este desfasurat in perioada ianuarie 2016 – decembrie 2016, fiind un proiect de tineret si bazandu-se pe motivarea acestuia de a se implica in diversificarea ofertei cultural-artistice a orasului si de a participa activ la dezvoltarea vietii socioculturale a comunitatii. Prin acest proiect Asociatia Grupul Skepsis pregateste si ofera publicului albaiulian o serie de spectacole de teatru si divertisment. Stagiunea cu Skepsis include spectacole de sala dar si un program de vara in care se prezinta publicului, gratuit, in aer liber, o serie de spectacole atractive.

Parteneri: Primaria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultura a Studentilor Alba Iulia; Fundatia “Inter-Art” Aiud; Muzeul National al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Mai multe informatii despre proiectele si activitatile cu Skepsis pot fi gasite pe pagina de facebook dedicata grupului: https://www.facebook.com/skepsis2002/.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram