Programul targurilor de antichitati de la Alba Mall

Publicat în: 
22 februarie 2016

Apreciati obiectele vintage sau antichitatile, ori doar zaboviti intr-o plimbare prin oras si doriti sa va petreceti o dupa-amiaza placuta, admirand obiecte frumoase si curiozitati, atunci complexul comercial Alba Mall va invita la targurile de antichitati pe care le va gazdui in acest an. Veti descoperi frumusetea trecutului reflectata in creatii de arta, piese decorative, antichitati si colectii provenite din variate contexte culturale si perioade istorice.

Poate cautati o pictura deosebita pentru livingul pe care l-ati reamenajat recent, ori poate sunteti in cautarea unor raritati sculpturale sau gravuri realizate intr-un lemn din esente exotice, sunteti pasionati de numismatica si doriti sa va completati colectia, cautarea dvs. va fi cu siguranta recompensata cu ceva frumos. In plus, poate veti gasi un set aparte de tacamuri din argint, o veche carte postala, marturie a unor vremuri memorabile sau o eleganta bijuterie, lucrata cu multa migala in filigran, purtandu-va gandul spre misterioasa persoana care candva se bucura de stralucirea ei. Indiferent de optiune, plimbarea printre standurile de prezentare va va putea oferi cele mai placute surprize si o veritabila calatorie pe aripi de trecut.

In mirajul amintirilor desprinse din vremuri de demult, veti incerca aventuri frumoase si chiar daca nu veti veni impinsi de dorinta de a achizitiona un anume obiect, ci doar pentru a va relaxa continuandu-va plimbarea intr-o maniera placuta, va asiguram ca veti face fata cu greu tentatiei de a reveni acasa fara un obiect inedit.

Targurile anului 2016 la Alba Mall, sunt programate in urmatoarele perioade:

11 – 13 martie

13 – 15 mai

12 – 14 august

21 – 23 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram