Cum a fost Revelionul 2015 in Piata Cetatii

Publicat în: 
10 ianuarie 2015

Un numar impresionant de albaiulieni au decis sa infrunte gerul in noaptea dintre ani pentru a intampina anul 2015 in mijlocul Cetatii cu muzica clasica, focuri de artificii, sampanie si mult entuziasm.

Invitatul de onoare a Revelionului in aer liber de la Alba Iulia a fost, asa cum dicteaza deja traditia, primarul Mircea Hava, care s-a alaturat celor pe care temperaturile de aproape -20 de grade nu i-au oprit din a incalzi noaptea dintre ani cu energie si voie buna.

Alaturi de superbul foc de artificii de la ora 00:00, albaiulienii prezenti in Piata Cetatii au avut si muzica de concert transmisa din Viena, transformand atmosfera intr-una de poveste.

Spectacolul de artificii de la ora trecerii dintre ani a durat 10 minute si a fost capturat in numeroase filme facute de amatori si postate pe retelele sociale. Dupa spectacol, cei prezenti au primit din partea organizatorilor calendare pentru 2015 cu superbe imagini din Alba Iulia si din Cetate.

Centrul Cetatii si-a intampinat vizitatorii in noaptea dintre ani luminat de sarbatoare. Parcul Sarbatorilor de Iarna cu superbul iluminat si atmosfera sa de poveste este in continuare deschis si va putea fi vizitat pana pe data de 15 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram