Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Cum a fost Revelionul 2015 in Piata Cetatii

Cum a fost Revelionul 2015 in Piata Cetatii

Publicat în: 10 ian.. 2015
Autor: Municipiul Alba Iulia

Un numar impresionant de albaiulieni au decis sa infrunte gerul in noaptea dintre ani pentru a intampina anul 2015 in mijlocul Cetatii cu muzica clasica, focuri de artificii, sampanie si mult entuziasm.

Invitatul de onoare a Revelionului in aer liber de la Alba Iulia a fost, asa cum dicteaza deja traditia, primarul Mircea Hava, care s-a alaturat celor pe care temperaturile de aproape -20 de grade nu i-au oprit din a incalzi noaptea dintre ani cu energie si voie buna.

Alaturi de superbul foc de artificii de la ora 00:00, albaiulienii prezenti in Piata Cetatii au avut si muzica de concert transmisa din Viena, transformand atmosfera intr-una de poveste.

Spectacolul de artificii de la ora trecerii dintre ani a durat 10 minute si a fost capturat in numeroase filme facute de amatori si postate pe retelele sociale. Dupa spectacol, cei prezenti au primit din partea organizatorilor calendare pentru 2015 cu superbe imagini din Alba Iulia si din Cetate.

Centrul Cetatii si-a intampinat vizitatorii in noaptea dintre ani luminat de sarbatoare. Parcul Sarbatorilor de Iarna cu superbul iluminat si atmosfera sa de poveste este in continuare deschis si va putea fi vizitat pana pe data de 15 ianuarie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia