Scărișoara. În adâncuri

Publicat în: 
18 septembrie 2018

Dacă ești speolog sau explorator cu experiență, poți încerca şi celelalte zone ale peşterii, mult mai adânci, unde accesul e interzis publicului larg. Vorbim despre Rezervaţia Mare (intrarea se face pe o pantă înclinată numită Toboganul de Gheaţă, unde pot fi văzute formaţiuni de gheaţă permanente sau temporare, dar şi concreţiuni calcaroase) şi Rezervaţia Mică (cu o diferenţă de nivel de 18 m pe verticală, putându-se vedea masa de gheaţă, în care impurităţile au ajutat la stabilirea vârstei).

 

Florian-Rareș Tileagă

2 comments on “Scărișoara. În adâncuri”

    1. Buna ziua, da, din cate stim noi se poate vizita. Un telefon de contact, de la pestera, este 0753 470 285. Va dorim calatorii frumoase in continuare si va multumim pentru interes!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram