Seară Stradivarius

Publicat în: 
3 martie 2018

Rebekka Hartmann vine în fața publicului din Alba Iulia cu un repertoriu muzical romantic și cu o vioară Stradivarius plină de povești și subtilități muzicale.

Talentata violonistă Rebekka Hartmann va interpreta la Alba Iulia lucrări muzicale de mare profunzime și sensibilitate, alături de Orchestra Filarmonicii din Sibiu, condusă de dirijorul Constantin Adrian Grigore.

Rebekka Hartmann vine în fața publicului cu o vioară a lui Antonio Stradivarius, din 1675, plină de povești și subtilități muzicale.

Concertul are loc vineri,  9 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Intrarea se face pe bază de invitații, care pot fi ridicate de la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pasiune pentru muzica de cameră

Rebekka Hartmann și-a lansat, în 2006, prin label-ul de la München „Farao Classics”, CD-ul de debut cu lucrări solo ale lui Johann Sebastian Bach, Paul Hindemith și Bernd Alois Zimmermann, iar în 2012 a primit premiul ECHO Classic-Prize în categoria „Cea mai bună înregistrare solo a anului”, pentru CD-ul „Birth of the Violin” (2011, Solo Musica).

Lucrările baroce ale compozitorilor germani, italieni și francezi sunt, cu excepția câtorva melodii, înregistrări de nivel mondial

De mai mulți ani, Rebekka Hartmann împărtășește o pasiune profundă pentru muzica de cameră, exprimată într-o colaborare cu pianistul Margarita Oganesjan. Duo-ul Hartmann-Oganesjan susține concerte în întreaga lume.

Sursa foto deschidere: https://www.rebekka-hartmann.com

Nicu Neag

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram