Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Seară Stradivarius

Seară Stradivarius

Publicat în: 3 mart.. 2018
Autor: Nicu Neag

Rebekka Hartmann vine în fața publicului din Alba Iulia cu un repertoriu muzical romantic și cu o vioară Stradivarius plină de povești și subtilități muzicale.

Talentata violonistă Rebekka Hartmann va interpreta la Alba Iulia lucrări muzicale de mare profunzime și sensibilitate, alături de Orchestra Filarmonicii din Sibiu, condusă de dirijorul Constantin Adrian Grigore.

Rebekka Hartmann vine în fața publicului cu o vioară a lui Antonio Stradivarius, din 1675, plină de povești și subtilități muzicale.

Concertul are loc vineri,  9 martie, de la ora 19.00, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor. Intrarea se face pe bază de invitații, care pot fi ridicate de la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Pasiune pentru muzica de cameră

Rebekka Hartmann și-a lansat, în 2006, prin label-ul de la München „Farao Classics”, CD-ul de debut cu lucrări solo ale lui Johann Sebastian Bach, Paul Hindemith și Bernd Alois Zimmermann, iar în 2012 a primit premiul ECHO Classic-Prize în categoria „Cea mai bună înregistrare solo a anului”, pentru CD-ul „Birth of the Violin” (2011, Solo Musica).

Lucrările baroce ale compozitorilor germani, italieni și francezi sunt, cu excepția câtorva melodii, înregistrări de nivel mondial

De mai mulți ani, Rebekka Hartmann împărtășește o pasiune profundă pentru muzica de cameră, exprimată într-o colaborare cu pianistul Margarita Oganesjan. Duo-ul Hartmann-Oganesjan susține concerte în întreaga lume.

Sursa foto deschidere: https://www.rebekka-hartmann.com

Nicu Neag

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia