Soprana Daniela Vladescu si Orchestra de Camera "Augustin Bena" in concert de Craciun

Publicat în: 
16 decembrie 2014

Joi, 18 Decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Alba Iulia, incepand cu ora 19:00 va avea loc concertul spectacol de Craciun sustinut de Orchestra de Camera a judetului Alba dirijata de Dan Liviu Cernat cu participarea sopranei Daniela Vladescu si Corul Facultatii de Teologie Ortodoxa condus de profesorul Adam Domin.

Concertul organizat de Consiliul Judetean Alba si Centrul de Cultura Augustin Bena in parteneriat cu cluburile Leo si Lions Alba Iulia dar si Asociatia Culturala "Sincretic Art" este unul dintre numeroasele evenimentele culturale si muzicale de exceptie pregatite pentru perioada sarbatorilor in municipiu, atat pentru albaiulieni cat si pentru turistii care viziteaza orasul la sfarsit de an.

Iubitorii muzicii de calitate sunt asteptati la Casa de Cultura a Studentilor pentru a reasculta superba voce a sopranei Daniela Vladescu de la Teatrul de Opereta din Bucuresti in acest concert special de Craciun. Atat albaiulienii, cat si turistii vor avea ocazia sa traiasca pentru cateva ore magia sarbatorilor prin muzica ce incalzeste sufletele si bucura inimile.

Pretul unui bilet va fi intre 10 si 15 lei, in functie de asezarea in sala.

 

Sursa foto: kanald.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram