Agenda ta în Alba Iulia

Acasă / Soprana Daniela Vladescu si Orchestra de Camera „Augustin Bena” in concert de Craciun

Soprana Daniela Vladescu si Orchestra de Camera „Augustin Bena” in concert de Craciun

Publicat în: 16 dec.. 2014
Autor: Municipiul Alba Iulia

Joi, 18 Decembrie, la Casa de Cultura a Studentilor din Alba Iulia, incepand cu ora 19:00 va avea loc concertul spectacol de Craciun sustinut de Orchestra de Camera a judetului Alba dirijata de Dan Liviu Cernat cu participarea sopranei Daniela Vladescu si Corul Facultatii de Teologie Ortodoxa condus de profesorul Adam Domin.

Concertul organizat de Consiliul Judetean Alba si Centrul de Cultura Augustin Bena in parteneriat cu cluburile Leo si Lions Alba Iulia dar si Asociatia Culturala „Sincretic Art” este unul dintre numeroasele evenimentele culturale si muzicale de exceptie pregatite pentru perioada sarbatorilor in municipiu, atat pentru albaiulieni cat si pentru turistii care viziteaza orasul la sfarsit de an.

Iubitorii muzicii de calitate sunt asteptati la Casa de Cultura a Studentilor pentru a reasculta superba voce a sopranei Daniela Vladescu de la Teatrul de Opereta din Bucuresti in acest concert special de Craciun. Atat albaiulienii, cat si turistii vor avea ocazia sa traiasca pentru cateva ore magia sarbatorilor prin muzica ce incalzeste sufletele si bucura inimile.

Pretul unui bilet va fi intre 10 si 15 lei, in functie de asezarea in sala.

 

Sursa foto: kanald.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Viziteaza Alba Iulia