Spectacol de teatru - Minciuni Nevinovate

Publicat în: 
14 noiembrie 2017

Joi, 16.11.2017, ora 19.00, Grupul Skepis va prezenta în premieră la Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia spectacolul de teatru Minciuni Nevinovate.

 

Minciuni Nevinovate după Peter Shaffer – cunoscut dramaturg şi scenarist englez

Minţim în fiecare zi, minciuni mici, nevinovate. Unele în glumă, altele în serios. Fiecare avem mândria noastră, vanitatea noastră, ne dorim să fim apreciaţi de către ceilalţi. Ne place să fim admiraţi, iubiţi şi facem eforturi tot mai mari pentru a crea şi întreţine o serie de aparenţe care sunt din ce în ce mai importante pentru a crea imaginea pe care ne-o dorim. Suntem foarte atenţi la ce spunem şi la ce facem în societate, la ce cred ceilalţi despre noi.

Pas cu pas ţesem pânza poveştii vieţii noastre. Facem alegeri şi le justificăm. Trecem prin situaţii mai grele sau mai uşoare, întâlnim oameni diferiţi. Anumite întâmplări şi anumiţi oameni ne marchează profund, anumite amintiri au darul de a ne hrăni, altele de a ne bântui. Căutăm succesul, vrem să cucerim poziţii sociale, bani, prestigiu, oameni. Timpul trece şi abia când ne apropiem de final putem vedea ce ne rămâne în urma minciunilor noastre…nevinovate.

Detalii despre poveste

Tom şi Frank sunt doi prieteni care caută soluţii pentru a-şi rezolva anumite probleme. D-na Lemberg este cunoscută pentru şedinţele de consultanţă. Iată însă că situaţia se complică şi îi face să pătrundă dincolo de problemele prezente în aspecte mai controversate ale vieţii.

Iată, pe scurt, tema unui nou spectacol, cu care grupul Skepsis se pregăteşte să încheie anul 2017 - un spectacol incitant, cu un comic dulce-amărui şi note ironice care exprimă acel firesc al amprentei cu skepsis!

Spectacolul este reaşizat în cadrul proiectului Stagiunea cu Skepsis 2017 - un proiect de tineret desfăşurat în perioada ianuarie 2017 – decembrie 2017, bazându-se pe implicarea tinerilor în diversificarea ofertei cultural-artistice a oraşului. Prin acesta Grupul Skepsis pregăteşte şi oferă publicului albaiulian pe întreg parcursul anului, după un program riguros, spectacole de teatru şi divertisment prezentate în sală sau în aer liber.

Biletele (10 lei - preț întreg; 5 lei - pentru elevi, studenți și pensionari) se pot găsi începând de Marţi, 14.11.2017, la Secretariatul Casei de Cultură a Studenţilor Alba Iulia, între orele 09.00 – 15.00 sau la intrare. Toate încasările reprezintă o plus valoare adusă bugetului necesar realizării proiectului sus menţionat.

Parteneri: Primăria Municipiului Alba Iulia; Casa de Cultură a Studenţilor Alba Iulia; Fundaţia “Inter-Art” Aiud; Muzeul Naţional al Unirii Alba Iulia; Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Alba-Iulia-Trip-Advisor-Certificat-de-excelenta-2018

Documentar

e-Accesibilitate

Suntem alături de persoanele cu deficienţe. În acest sens, oferim serviciul de e-Accesibilitate SensusAccess tuturor celor interesaţi, în mod gratuit.

Pentru a vizita pagina dedicată şi a folosi SensusAccess, Vă rugăm daţi click aici.

Alba-Iulia-Europe-Direct

Viziteaza Alba Iulia envelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram